MerhabaArkadaşlar merhaba.Kısa bir süre önce eşimle ayrıldık.3,5 yaşında bir oğlum var.Aralık başında bazı sağlık sorunları nedeniyle gittiğim doktorda beynimde tümör olduğunu öğrendim.Gittiğim hastane devlet hastanesiydi.Daha sonra özel bir hastaneye gittim.Ordaki radyoloji uzmanı agrasif bir kitleye benzemiyor dedi.Bunun üzerine Ankara’da bir Prof.un muayenehanesine gittim.Tümörün sağ temporal bölgede olduğunu,1.derece olduğunu,açıp bakmadan iyi yada kötü huylu olup olmadığını söyleyemeyeceğini belirtti..şah damarına yakın olması nedeniyle riskli bir bölgede dedi.Ocak başında ameliyat olacağım..Her şey allahtan.İlk duyduğumda oğlumu düşünüp çok ağladım.İnsanın haliyle morali çok bozuluyor.Benim gibi durumda olup, ameliyat olanlar var mı.Süreç nasıl geçti.Ameliyat sonrası neler yaşadınız.Anlatabilirseniz çok sevinirim.Güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var.
Öncellikle çok geçmiş olsun. Umarım hastalığınız iyileşmiştir, çocuğunuzla birlikte çok güzel bir hayat yaşıyorsunuzdur. Ben teşhis öncesinde ne gibi rahatsızlıklardan dolayı hastaneye başvurduğunuzu merak ettim. Bilgi verebilir misini?