Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyın tumoru amelıyatı sonrası saçma konusma
- Konu Sahibi olympiass
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beyin tümörü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Kasım 2020
- 714
- 3.126
- 33
Benim uzmanlık alanım değil tabi ama böyle hastalar görmüştüm, ameliyat sonrası gelişmesi de normal. Doktoruna gidince daha net ve daha detaylı bilgi alacağınızı umuyorum, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur, panik yapmayın lütfenDoktor ıkı uc ay olabılır bu durum demıs ama kendısını birebır perşembe gunj gorecek. Bıze cok tuhaf gelıyor. Cok alakasız konusuyor bılıncı yerinde degilmişcesine.
- 20 Şubat 2017
- 1.653
- 6.579
- 158
- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.771
- 133
Doktorunuz ne yorum yaptı konusma bozukluguna acaba.gecmez mı dedi.bi nörolojı falan gordu mu acabaAnnem iki kez beyin tümörü ameliyatı oldu
Ilkinde vücudunun sol tarafında his kaybı meydana geldi, geçmedi
Ikıncı ameliyattan sonra toparlanamadı.
Saçmalama da ikinci ameliyattan sonra başladı annemde
Baya bildiğimiz saçmalıyor
Bi konu da açmıştım hatta bununla ilgili bdvde.
Biz alıştık, iyilesmeyecegini de kabullendik
Tek isteğimiz tuvalete gidip yemek yiyebilecek kadar iyi olması.
- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.771
- 133
Tesekkur ederim ınsallah gecerÇok geçmiş olsun. Üzüntünüzü ve korkunuzu çok iyi anlıyorum. Umarım en kısa sürede iyileşebilir. Beyin çok garip, ameliyat sonrası oluşan komplikasyonları doktorlar bile açıklayamabiliyor.
- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.771
- 133
Acaba norolojı doktoruna mı gorunmeliyiz.. umarım duzelır teşekkur ederimAfazi gelişmiş operasyon sonrası, umarım düzelme olur, geçmiş olsun
- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
Muhakkak doktora gidin tekrar annem beyin tümörü ameliyatı geçirmişti bayağı deli gibiydi normal normal deyip durdular 1 kaç hafta sonra birden komaya girdi meğer ameliyat sonrası komplikasyon olmuş beyin damarları yapışmış saniyelerle yarışıp kurtardılar annemi ve sonra ameliyattan sonra düzeldi şükür yürürken dikkatli inceleyin ayakları yere yapışırcasına sürterek yürümeye benzer şeyler varsa özellikle hemen götürün annem 4 5 kez beyin ameliyatı geçirdi biliyorum hepsinde yanındaydım geçmiş olsun
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
çok geçmiş olsun allah şifasını versin.ben de geçirdim beyin tümörü ameliyatı.ameliyat sonrası beynimde şıp şıp damlayan su sesi gibi ses duydum 2 hafta.gerçek üstü garip rüyalar gördüm sağtarafımda uyuşma hissizlik oldu.kafamın yarısında da öyle.o hala düzelmedi tam olarak.ama konu sahibinin kayınvalidesi gibi saçmalamalarım olmadı.sadece mesafeleri ayarlayamama sorunum var araba kullanmak da zorlanıyorum uzak mesafe gitmiyorum.bir de harf sıralarını beynim farklı algılıyor elim başka yazıyor zaman zaman.kişilik de değişiyor evet ameliyat sonrası.konu sahibi yarın özelden bana da sorabilirsiniz yardımcı olurum.herkese çok çok geçmiş olsunn bir daha da kimseye yaşatmasın.çok zor bir hastalıkMuhakkak doktora gidin tekrar annem beyin tümörü ameliyatı geçirmişti bayağı deli gibiydi normal normal deyip durdular 1 kaç hafta sonra birden komaya girdi meğer ameliyat sonrası komplikasyon olmuş beyin damarları yapışmış saniyelerle yarışıp kurtardılar annemi ve sonra ameliyattan sonra düzeldi şükür yürürken dikkatli inceleyin ayakları yere yapışırcasına sürterek yürümeye benzer şeyler varsa özellikle hemen götürün annem 4 5 kez beyin ameliyatı geçirdi biliyorum hepsinde yanındaydım geçmiş olsun
geçmiş olsun.
afazi oluşmuştur, doktora gitmesi gerekiyor. mesela tümör sinirlere yakın yerde olunca hiç sinirli olmayan insan ameliyat sonrası her şeye sinirlenir hale gelebiliyor. sizin olayda da dille ilgili kısım hasar görmüş gibi. mutlaka kontrole gitmesi lazım, aksatmayın lütfen.
size de çok çok geçmiş olsun.
afazi oluşmuştur, doktora gitmesi gerekiyor. mesela tümör sinirlere yakın yerde olunca hiç sinirli olmayan insan ameliyat sonrası her şeye sinirlenir hale gelebiliyor. sizin olayda da dille ilgili kısım hasar görmüş gibi. mutlaka kontrole gitmesi lazım, aksatmayın lütfen.
çok geçmiş olsun allah şifasını versin.ben de geçirdim beyin tümörü ameliyatı.ameliyat sonrası beynimde şıp şıp damlayan su sesi gibi ses duydum 2 hafta.gerçek üstü garip rüyalar gördüm sağtarafımda uyuşma hissizlik oldu.kafamın yarısında da öyle.o hala düzelmedi tam olarak.ama konu sahibinin kayınvalidesi gibi saçmalamalarım olmadı.sadece mesafeleri ayarlayamama sorunum var araba kullanmak da zorlanıyorum uzak mesafe gitmiyorum.bir de harf sıralarını beynim farklı algılıyor elim başka yazıyor zaman zaman.kişilik de değişiyor evet ameliyat sonrası.konu sahibi yarın özelden bana da sorabilirsiniz yardımcı olurum.herkese çok çok geçmiş olsunn bir daha da kimseye yaşatmasın.çok zor bir hastalık
size de çok çok geçmiş olsun.
- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
Amin Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kimseye tekrarını yaşatmasın inşallah öyle zor kiçok geçmiş olsun allah şifasını versin.ben de geçirdim beyin tümörü ameliyatı.ameliyat sonrası beynimde şıp şıp damlayan su sesi gibi ses duydum 2 hafta.gerçek üstü garip rüyalar gördüm sağtarafımda uyuşma hissizlik oldu.kafamın yarısında da öyle.o hala düzelmedi tam olarak.ama konu sahibinin kayınvalidesi gibi saçmalamalarım olmadı.sadece mesafeleri ayarlayamama sorunum var araba kullanmak da zorlanıyorum uzak mesafe gitmiyorum.bir de harf sıralarını beynim farklı algılıyor elim başka yazıyor zaman zaman.kişilik de değişiyor evet ameliyat sonrası.konu sahibi yarın özelden bana da sorabilirsiniz yardımcı olurum.herkese çok çok geçmiş olsunn bir daha da kimseye yaşatmasın.çok zor bir hastalık
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Evet oluyor ,beyin tümörü sonrası öyle ki yaşı ileri ise daha fazla oluyor bu durum yine beyin cerrahiyle görüşmenizde fayda var . Çok geçmiş olsunMerhaba herkese.bakındım konu acmak için genel sağlıkla alakalı bir yer bulamadım. Umarım doğru yerdeyımdir.
Kayınvalıdem amelıyat oldu beyın tumoru için.iyi huylu dedi doktoru. Amelıyat sonrasi 14.gününde. Saçma konusuyor. Bu sacma dan kastım bı kelımeyi hatırlyamama degil, kelımenın ne anlama geldigini bilememekten sacmalama degil. Baya sacma. Ya deli gibi.
Doktor kontrolunde nörolojıye gidelim mi diyecegiz ama cevrenızde boyle durum uasayan oldu mu.
Beyın tumoru amelıyatı sonrası sacma bılıncsızce konusma durumu yasayan var mı acaba . Epey tedirginiz
- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
ben de beyin ameliyati oldum, ameliyattan sonra yaklasik 1 ay kadar konusmamda sorun oldu. yani aklimdan gecen sey agzimdan ya cikmadi ya da cok zor cikti bir sure kekeledim. o surecte bir dil ve konusma terapistinden yardim almistim.
bence yeniden ameliyati yapan doktorla iletisime gecin, kontrol gununu beklemeyin. cok gecmis olsun.
bence yeniden ameliyati yapan doktorla iletisime gecin, kontrol gununu beklemeyin. cok gecmis olsun.
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Zaman lazım diyorDoktorunuz ne yorum yaptı konusma bozukluguna acaba.gecmez mı dedi.bi nörolojı falan gordu mu acaba
Ilk ameliyatını 2010da olmuştu
Bir yıl içinde sol tarafındaki his kaybı dışında tamamen normale dönmüştü.
Sol ayağı aksıyordu sadece işe bile dönmüştü yani ve ağır sanayide çalışıyordu.
Ikıncı ameliyatını aralık 2020de oldu hala toparlanamadı
Tek başına yürüyemiyor, konuşurken sesi çıkmıyor, bir şey anlatırken en son ne söylediğini unutup aynı cümleyi ard arda 4 kez söylüyor, yalnız duş alamıyor, tuvalete gidemiyor.
Sadece önüne yemek koyarsak sağ eliyle döke saça kendi yiyebiliyor ona da biz karışmıyoruz döksün
Yeter ki kendi bir şeyler yapabilsin
Bağımlı olmak onu da çok üzüyor kendi yapmaya çalışıyor
Ayağa kalkınca düşüyor ve sürekli bir yerlerini kırıyor.
Hepimiz çok yıprandık son ameliyattan sonra
Inşallah kayınvalideniz toparlar hastaya da çok zor ilgilenene de çok zor
Fiziksel bir hasar bıraktı mi ameliyat yoksa sadece konuşma bozukluğu mu var?
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.206
- 1.123
- 45
Allahım en acilinden şifalar versin inşallah.Zaman lazım diyor
Tek başına yürüyemiyor, konuşurken sesi çıkmıyor, bir şey anlatırken en son ne söylediğini unutup aynı cümleyi ard arda 4 kez söylüyor, yalnız duş alamıyor, tuvalete gidemiyor.
Sadece önüne yemek koyarsak sağ eliyle döke saça kendi yiyebiliyor ona da biz karışmıyoruz döksün
Size de anneciğinize de kolaylıklar diliyorum.
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
fiziksel hasarlar kalıyor elbette.ben de çukur var sağ şakağımda.ama zaman geçtikçe daha az belli oluyor.kafamın içinde de yamukluklar var elleyince anlaşılıyor dıştan belli olmuyor.vida plaka takıldığından sağ kaşım asla oynamaz botosklu gibi ömür boyu.arada başım ağrır .insanlara tahammülüm azaldı.ağzımı açamıyordum tam olarak.1 sene çalışa çalışa düzelttim onu araya.dr um iyiydi bu kadarlık hasarlarla kurtuldum.sizin şansızlığınız tekrarlaması olmuş hastalığın.moralini yüksek tutun.cesaret verin .hayattasın deyin seni seviyoruz deyin .insan ilgi bekliyor bu tür hastalıklarda tümör kanser vs.zamanla düzeliyor evet arızalar ama siz başka dr lara da bir gösterin.hem beyin ve sinir cerrahına hem de nöroloğa gidin.tekrar çok geçmiş olsunZaman lazım diyor
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.206
- 1.123
- 45
Size de Allahım acil şifalar versin inşallah.fiziksel hasarlar kalıyor elbette.ben de çukur var sağ şakağımda.ama zaman geçtikçe daha az belli oluyor.kafamın içinde de yamukluklar var elleyince anlaşılıyor dıştan belli olmuyor.vida plaka takıldığından sağ kaşım asla oynamaz botosklu gibi ömür boyu.arada başım ağrır .insanlara tahammülüm azaldı.ağzımı açamıyordum tam olarak.1 sene çalışa çalışa düzelttim onu araya.dr um iyiydi bu kadarlık hasarlarla kurtuldum.sizin şansızlığınız tekrarlaması olmuş hastalığın.moralini yüksek tutun.cesaret verin .hayattasın deyin seni seviyoruz deyin .insan ilgi bekliyor bu tür hastalıklarda tümör kanser vs.zamanla düzeliyor evet arızalar ama siz başka dr lara da bir gösterin.hem beyin ve sinir cerrahına hem de nöroloğa gidin.tekrar çok geçmiş olsun
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
teşekkürler.ben iyiyim artık .diğer arkadaşların aileleri de iyi olur umarım.bu konuyu okuyunca o zamanları hatırladım tekrardanSize de Allahım acil şifalar versin inşallah.
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
nöbet geçiriyor mu peki kendisi?ameliyat sonrası oluyor çoğu hastadaTesekkur ederim çok sağolun
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunfiziksel hasarlar kalıyor elbette.ben de çukur var sağ şakağımda.ama zaman geçtikçe daha az belli oluyor.kafamın içinde de yamukluklar var elleyince anlaşılıyor dıştan belli olmuyor.vida plaka takıldığından sağ kaşım asla oynamaz botosklu gibi ömür boyu.arada başım ağrır .insanlara tahammülüm azaldı.ağzımı açamıyordum tam olarak.1 sene çalışa çalışa düzelttim onu araya.dr um iyiydi bu kadarlık hasarlarla kurtuldum.sizin şansızlığınız tekrarlaması olmuş hastalığın.moralini yüksek tutun.cesaret verin .hayattasın deyin seni seviyoruz deyin .insan ilgi bekliyor bu tür hastalıklarda tümör kanser vs.zamanla düzeliyor evet arızalar ama siz başka dr lara da bir gösterin.hem beyin ve sinir cerrahına hem de nöroloğa gidin.tekrar çok geçmiş olsun
Evet kafatasında yamukluk da var
Ama daha büyük problemler olduğu için kendi de buna takılmıyor pek
Sürekli ölseydim keşke diyor
Iki ameliyatı da aynı doktor yaptı
Sonrasında yine aynı onkoloji doktoruyla devam etti
Dediginiz gibi tekrarlaması büyük talihsizlik
Aslında kabullene hayat onun için de daha kolay olacak
Hala bir gün 10 yıl önceki sağlığına kavuşacağını ümit ediyor
Bu da onu tümörden daha hızlı çürütüyor.