• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyın tumoru amelıyatı sonrası saçma konusma

olympiass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
1.476
1.771
133
Merhaba herkese.bakındım konu acmak için genel sağlıkla alakalı bir yer bulamadım. Umarım doğru yerdeyımdir.
Kayınvalıdem amelıyat oldu beyın tumoru için.iyi huylu dedi doktoru. Amelıyat sonrasi 14.gününde. Saçma konusuyor. Bu sacma dan kastım bı kelımeyi hatırlyamama degil, kelımenın ne anlama geldigini bilememekten sacmalama degil. Baya sacma. Ya deli gibi.
Doktor kontrolunde nörolojıye gidelim mi diyecegiz ama cevrenızde boyle durum uasayan oldu mu.
Beyın tumoru amelıyatı sonrası sacma bılıncsızce konusma durumu yasayan var mı acaba . Epey tedirginiz

Anevrizma sonucu ameliyat olan tanıdığımin hareketleri değişmişti.Huylari da değişti.Herkese olur mu bilemiyorum

Tam emin olmamakla birlikte belki yardımcı olur diye berlin8982 berlin8982 arkadaşımız aklıma geldi 🙏
Beyin tümörü değil ama anneciği beyin kanaması sonucu çok şükür toparladı.
Ameliyat ve konuşma durumuyla alakalı belki yardımcı olur size 😊
berlin8982 berlin8982 kusura bakma habersiz etiketledim 🙏

Merhaba herkese.bakındım konu acmak için genel sağlıkla alakalı bir yer bulamadım. Umarım doğru yerdeyımdir.
Kayınvalıdem amelıyat oldu beyın tumoru için.iyi huylu dedi doktoru. Amelıyat sonrasi 14.gününde. Saçma konusuyor. Bu sacma dan kastım bı kelımeyi hatırlyamama degil, kelımenın ne anlama geldigini bilememekten sacmalama degil. Baya sacma. Ya deli gibi.
Doktor kontrolunde nörolojıye gidelim mi diyecegiz ama cevrenızde boyle durum uasayan oldu mu.
Beyın tumoru amelıyatı sonrası sacma bılıncsızce konusma durumu yasayan var mı acaba . Epey tedirginiz
Merhaba, İngilizce Öğretmeniyim ama Dilbilim dersinde Nörolinguistik ünitesini işlemiştik. Beyinde dil üretiminden sorumlu bölgeler var. Wernickle ve Broca Afazilerini araştırın. Muhtemelen beyinde dil bölümü zarar görmüş.

Bir komşumuzun da beyin tümörü vardı, onunki kötü huyluydu, o ameliyattan önce de dediğiniz gibi davraniyordu, ameliyattan sonra da aynı şekilde davrandı.
Beyin ameliyatı sonrası böyle komplikasyonlar görülmesi normal, bununla alakalı doktorunuzdan bilgi aldınız mı doktorunuz ne dedi?

Geçmiş olsun.annem on yıl önce nevralji ameliyatı oldu kendisi çok sessiz sakin bir kadının ameliyattan sonra epey sınırlı birine dönüşmüştü.bu haline pek alışık değildik tabi ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama bir kaç yıldır normal

Geçmiş olsun.annem on yıl önce nevralji ameliyatı oldu kendisi çok sessiz sakin bir kadının ameliyattan sonra epey sınırlı birine dönüşmüştü.bu haline pek alışık değildik tabi ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama bir kaç yıldır normal
Ne guzel duzelmıs annenız tesekkur ederim yorumunuz ıcın

Bir komşumuzun da beyin tümörü vardı, onunki kötü huyluydu, o ameliyattan önce de dediğiniz gibi davraniyordu, ameliyattan sonra da aynı şekilde davrandı.
Beyin ameliyatı sonrası böyle komplikasyonlar görülmesi normal, bununla alakalı doktorunuzdan bilgi aldınız mı doktorunuz ne dedi?
Doktor ıkı uc ay olabılır bu durum demıs ama kendısını birebır perşembe gunj gorecek. Bıze cok tuhaf gelıyor. Cok alakasız konusuyor bılıncı yerinde degilmişcesine.

Merhaba, İngilizce Öğretmeniyim ama Dilbilim dersinde Nörolinguistik ünitesini işlemiştik. Beyinde dil üretiminden sorumlu bölgeler var. Wernickle ve Broca Afazilerini araştırın. Muhtemelen beyinde dil bölümü zarar görmüş.
Tesekkur ederim bilgi için ❤️

Bilgi sahibi değilim maalesef.
Geçmiş olsun, Allah şifa versin, en kısa zamanda hiçbir sıkıntı kalmadan toparlar inşaallah.
Size de kolaylıklar dilerim. Böyle mühim rahatsızlıklarda hasta yakını olmak da hiç kolay değil.

Bilgi sahibi değilim maalesef.
Geçmiş olsun, Allah şifa versin, en kısa zamanda hiçbir sıkıntı kalmadan toparlar inşaallah.
Size de kolaylıklar dilerim. Böyle mühim rahatsızlıklarda hasta yakını olmak da hiç kolay değil.
Çok teşekkur ederim kesınlıkke oyle.eşim cok uzgun.duruma uzuluyoruz eiınsallah toparlanır

Annem iki kez beyin tümörü ameliyatı oldu
Ilkinde vücudunun sol tarafında his kaybı meydana geldi, geçmedi
Ikıncı ameliyattan sonra toparlanamadı.
Saçmalama da ikinci ameliyattan sonra başladı annemde
Baya bildiğimiz saçmalıyor
Bi konu da açmıştım hatta bununla ilgili bdvde.
Biz alıştık, iyilesmeyecegini de kabullendik
Tek isteğimiz tuvalete gidip yemek yiyebilecek kadar iyi olması.

Back