- 19 Ocak 2018
- 284
- 209
- 37
-
- Konu Sahibi ugultulutepecik
Cok cok gecmis olsun babaniza. Kim bu doktor, nerede, detay verebilir misiniz?Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin sadec sabreden. Ayrıca yardımcı olur mu bilmiyorum ana zamanında babamda çok yüksek ateşle hastaneye kaldırılmış ve o ateş gözlerine vurmuş. Hatta babamın gözleri kayıktı. Babam çok doktora gitti kimse ameliyatı yapmayı kabul etmedi en son bundan 6 7 yıl önce çok ünlü bi doktora gitti oradan ameliyat oldu şuan gözleri çok çok iyi.
Ben cok sukrediyorum. Doktoru bile yasamasi mucize dedi. Ama kardesimin gözünü de kurtarmak istiyorum. Takdir edersinizki hele de genc bi kiz icin cok agir olabiliyor boyle bi durum.Benim de bir yakınımda kafa travması ile olmuştu. Şu anda anlaşılmıyor bile 1 yıl geçti üstünden. Bu kadar ciddi bir durum üstüne buna takılmayın. Belki de geçici. Kalıcı olsa da felç vs. gibi bir şey olmamış çok şükür diyebilmeli insan. Siz ona moral verin. Şu anda şoktan üzgün olabilir ama önemli olanın hayatta kalması olduğunu anlatın. Çok geçmiş olsun.
Cok sukur tabiki de, ama gözünü de kurtarmak istiyorumBÜYük geçmiş olsun atlatmış sağlına kavuşmuş varsın öyle kalsn ..
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, rabbim şifa versin..
Ben cok sukrediyorum. Doktoru bile yasamasi mucize dedi. Ama kardesimin gözünü de kurtarmak istiyorum. Takdir edersinizki hele de genc bi kiz icin cok agir olabiliyor boyle bi durum.
Yakininizin da tek gözü mü kaymisti.
Kayma az miydi, cok muydu? Goz kapağı da düşük müydü? Tedavi gormeden mi iyilesti?
Sorularimla sizi bunalttiysam affola. Ama bu tarz ornekleri arastiriyorum su an. Doktorlar 3 aydan once bisey diyemeyiz dediler.
Şuan acele etmeyin belkide doktorun söylediği süre zarfında gözleri düzelebilir inşallah hem şükredin başka birşey yok. Rabbim inşallah kimin ne hastası varsa sizlere de onlarda şifa versin.Cok cok gecmis olsun babaniza. Kim bu doktor, nerede, detay verebilir misiniz?
Cok tesekkur ederim. Sagolun.Şuan acele etmeyin belkide doktorun söylediği süre zarfında gözleri düzelebilir inşallah hem şükredin başka birşey yok. Rabbim inşallah kimin ne hastası varsa sizlere de onlarda şifa versin.