Beyin travmasi sonrasi goz kaymasi :(

Bu tarz örnekler nasil mutlu ediyor anlatamam. Cok gecmis olsun. Insallah benim kardeşiminki de duzelir

Bugün yatmakta olduğumuz hastanede bi profla konusmayi düşünüyorum. En azindan şu 3-6 aylik bekleme süresinde ne yapabiliriz, egzersiz veya gözlük kullanimi gerekir mi diye sorucam. Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim

Slm kizlar. Kardeşime 3. sinir felci teşhisi kondu. 6 aya kadar belki kendisi düzelebilirmiş. Ama duzelmezse cerrahi mudehalesi cok zor diyolar. Bu konuda bilgisi olan var mi

Slm kizlar. Kardeşime 3. sinir felci teşhisi kondu. 6 aya kadar belki kendisi düzelebilirmiş. Ama duzelmezse cerrahi mudehalesi cok zor diyolar. Bu konuda bilgisi olan var mi
Kardeşinizin son durumu ne oldu acaba merak ediyorum. Aynı olay yeğenimin başına geldi Cumartesi kaza gecirdi kafa travması ve kafatasında kırık oluştu. Bugün yoğun bakımdan çıktı ama kızımızın iki gözünde de kayma mevcut yüzünde hafif yamukluk var . Umarım kalmaz , o güzelim kız gitmiş.

Merhaba aradan baya zaman geçmiş ama şuan durumu nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…