• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyin kanaması , mide kanaması vb hisler ..

Sipser

2025 te bekliyorum o halde seni ♥️
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.067
1.429
333
Merhaba arkadaşlar .. panik atak ve anksiyete yaşıyorum sanırım yıllardır .. bu ara haftada bir migren atağı yaşıyorum auralı. Kafamda karıncalanma , soğukluk hissi ne bileyim damar atması tür tür şeyler hissediyorum .. tahmin edersinizki her belirti benim için beyin kanaması ya da damarlarım kesin dar ya da ne bileyim bir bozukluk var .. ama diyorum bunlar varsa neden yıllardır başıma bir iş gelmedi eğer yoksa hepsi psikolojik mi belki aynı şeyleri yaşayan birileriyle dertleşiriz ..

Ben de öyleyim her gün bir hastalik buluyorum kendime sürekli araştırıyorum hastaneye de gitmiyorum kötü şeyler çıkacak korkusuyla gerçekten çok yıpratıcı bir süreç

Aynı ben. Daha iki gün önce 1 saat içinde kalp krizi geçirdim beynime pıhtı attı felç indi zehirlendim o panikle kalp çarpıntısı başladı. Bide daha yeni korona atlattım. İstisnasız her gün panik atak krizleri geçiriyorum süreklide hastanedeyim bir şeyde çıkmıyor mesela bugünde şeker hastası olduğumu düşünüyorum 🤦

Back