- 26 Aralık 2022
- 28
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi oylesineeee
-
Ocak 4 te ilaçlı mr eeg ve EMG çekilecek ondan snra artık sonuçlara göredoktor ne diyor?
Beyin cerrahına gittinz mi bayılma için göğüs için de tabi uzman doktora
Çok çok gecms olsun size deHepsine gittim
Bekleyeceksin uzun sürebilir bizde birsey bilmiyoruz dediler. Kötü doktorlar değiller ztn tahliller normal
Simdi hormonal hastalıklara başlayacağım böbrek üstü bezler taranarak tek tek elenecek
Çok çok gecms olsun size de
Direnmek zorundayız malesf. İnanın bazen bende öyle oluyorum hergn bas ağrısı yaşıyorum bazen çok şiddetleniyor. 3 4 gndr de sol kolumda berbat bı ağrı yasiyorm fakat oğlum var ve dinlenme şansım dahi yokSagolun
Başka biri olsa kapıdan dışarı çıkmaz biliyorum ben direniyorum
size de çok geçmiş olsun.Hepsine gittim
Bekleyeceksin uzun sürebilir bizde birsey bilmiyoruz dediler. Kötü doktorlar değiller ztn tahliller normal
Simdi hormonal hastalıklara başlayacağım böbrek üstü bezler taranarak tek tek elenecek
Eminim gitmissinizdir ama gitmediyseniz kardiyolojiye gidin. Ritim bozukluğu olabilir gibiAşırı yorgunluk, 6 ayda sebepsiz 7 8 kez bayılma göğüste ağrı ve kolda uyusma
Fakat herhangi bir açıklama yok
Geçmiş olsun, covitten ve aşılardan sonra beyin hastalıkları yoğunlaştı sanki, ben beyin ameliyatı oldum hücre bozukluğu çıktı.Merhaba.
Yaklaşık 9 ay önce kovit sonrası bu sorunu yaşadım. Aranızda bunu yaşayan var mı?
Eminim gitmissinizdir ama gitmediyseniz kardiyolojiye gidin. Ritim bozukluğu olabilir gibi
Sizde nasıl belitriler oldu peki? Çok geçmiş olsn bu arada. Ben şuan ellerimde de sorunlar yasiyorm beyinden gelen birşey mi dha belli değilGeçmiş olsun, covitten ve aşılardan sonra beyin hastalıkları yoğunlaştı sanki, ben beyin ameliyatı oldum hücre bozukluğu çıktı.
Bir arkadaşda da damar sıkışıklığı çıkmıştı.
Daha da çok duyuyoruz bu ara.
Acil şifalar
Tansiyondan bahsetmedim. Ritim holter takilmismiydiYok ztn tansiyon normal ama tansiyon düşmüş gibi bir his
Ve çoğunlukla kusarak ayiliyorum
Adrenal yetmezlikten şüpheleniliyor
Tansiyondan bahsetmedim. Ritim holter takilmismiydi
Benim bir belirtim yok gibiydi. Evde kızıma kağıt ipten şapka yapıyordum. Boyun ağrısı yaşadım. Ve birkaç gün geçmeyen baş ağrısı. Kolumda zaten dirsek ağrısı geçen yıldan bu yana vardı. Randevu aldım ertelendi. Sonra boyun ve baş ağrım azalmıştı. Yine de gittim doktora mr ve ilaçlı mr da çıktı. Tümör var denildi. Hassas bölgeyi temizleyemeyiz ameliyatta denildi. Sonra ameliyat olduğum doktor temizlemiş.Sizde nasıl belitriler oldu peki? Çok geçmiş olsn bu arada. Ben şuan ellerimde de sorunlar yasiyorm beyinden gelen birşey mi dha belli değil
Çok geçmiş olsn umarm tekrarlamaz geçip gtmistir insallahBenim bir belirtim yok gibiydi. Evde kızıma kağıt ipten şapka yapıyordum. Boyun ağrısı yaşadım. Ve birkaç gün geçmeyen baş ağrısı. Kolumda zaten dirsek ağrısı geçen yıldan bu yana vardı. Randevu aldım ertelendi. Sonra boyun ve baş ağrım azalmıştı. Yine de gittim doktora mr ve ilaçlı mr da çıktı. Tümör var denildi. Hassas bölgeyi temizleyemeyiz ameliyatta denildi. Sonra ameliyat olduğum doktor temizlemiş.
Kontrole şubatta gideceğim.
Anladım geçmiş olsun. Yine de aklınızda bulunsun ritim sorununu çarpıntı hissetmeden de yaşayabilirsiniz. Bir defa holter de yeterli olmayabilirEfor testi yapıldı bir problem yok ztn hissettiğim Çarpıntı yok, daha önce takıldı kalp sapasağlam diyorlar son gittigimde 30 yil gelme yeter artik dedi sadece garip bir ağrı var ara ara artıyor kola vuruyor
Anladım geçmiş olsun. Yine de aklınızda bulunsun ritim sorununu çarpıntı hissetmeden de yaşayabilirsiniz. Bir defa holter de yeterli olmayabilir
İnşallah sizin de büyük sıkıntı olmaz. Çabucak atlatırsınızÇok geçmiş olsn umarm tekrarlamaz geçip gtmistir insallah
Amin teşekkür ederimİnşallah sizin de büyük sıkıntı olmaz. Çabucak atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?