Beyin damarındaki 3 cm genislik

İki kere covid geçirdim, böyle bir problem yaşamadım. Neden covid ile alâkalı olduğunu düşündünüz ki?

Siddetli bas ağrısı sorunu yaşadım en son ilaçlı mr da öğrenildi smdi tekrar ilaçlı mr cektirecegim ona göre birsey söylenecek bekliyorum suanlik

Gecmis olsun
Bende birsuru saçma sapan şeyler yaşadım yaşıyorum
İnanın size özendim, ben bulamadım ne oldu bitti bilmiyorum. İnşallah geçip gitmiştir, yada mutlaka bir çözüm öneriler

Gecmis olsun
Bende birsuru saçma sapan şeyler yaşadım yaşıyorum
İnanın size özendim, ben bulamadım ne oldu bitti bilmiyorum. İnşallah geçip gitmiştir, yada mutlaka bir çözüm öneriler
Beyin damarımda 3cm genişlik çıktı ve artık bu durum elime de vuruyor galiba 2 elimde de sorun yaşamaya başladım. Size de çok gecms olsn szde nasıl bir durum oldu

9 ay önce yaklaşık kovit atlattım oncesnde 2 sefer vurulmuştum aşı
o zaman omicron varyantı vardı. önceki varyantlar daha sıkıntılıydı. ama ben omicrondan çok aşılardan şüphelendim nedense. özellikle de alman aşısından.

Beyin damarımda 3cm genişlik çıktı ve artık bu durum elime de vuruyor galiba 2 elimde de sorun yaşamaya başladım. Size de çok gecms olsn szde nasıl bir durum oldu

Aşırı yorgunluk, 6 ayda sebepsiz 7 8 kez bayılma göğüste ağrı ve kolda uyusma
Fakat herhangi bir açıklama yok

Aşırı yorgunluk, 6 ayda sebepsiz 7 8 kez bayılma göğüste ağrı ve kolda uyusma
Fakat herhangi bir açıklama yok
Gün içerisinde minimum efor ile yaşıyorum. Enerjim zorunlu olanlara zor yettiği için keyifli hiç birsey yok ztn zorlasamda keyfi kalmıyor
Zaman geçip gidiyor
Beyin cerrahına gittinz mi bayılma için göğüs için de tabi uzman doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…