- 26 Aralık 2022
- 28
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi oylesineeee
-
Merhaba.
Yaklaşık 9 ay önce kovit sonrası bu sorunu yaşadım. Aranızda bunu yaşayan var mı?
Siddetli bas ağrısı sorunu yaşadım en son ilaçlı mr da öğrenildi smdi tekrar ilaçlı mr cektirecegim ona göre birsey söylenecek bekliyorum suanlikÇok geçmiş olsun
Nasıl anlaşıldı ne belirtileriniz vardı
Tedavi oneriyorlarmi?
geçmiş olsun. covidden sonra bazı kişilerde farklı sorunlar çıktı.Merhaba.
Yaklaşık 9 ay önce kovit sonrası bu sorunu yaşadım. Aranızda bunu yaşayan var mı?
Bazılarında hasar bırakıyor denildiğinde dolayı açıkçasi belirli bi sebepten değil ve kovit altattim ertesi gün başladı sorunlarimİki kere covid geçirdim, böyle bir problem yaşamadım. Neden covid ile alâkalı olduğunu düşündünüz ki?
Siddetli bas ağrısı sorunu yaşadım en son ilaçlı mr da öğrenildi smdi tekrar ilaçlı mr cektirecegim ona göre birsey söylenecek bekliyorum suanlik
9 ay önce yaklaşık kovit atlattım oncesnde 2 sefer vurulmuştum aşıgeçmiş olsun. covidden sonra bazı kişilerde farklı sorunlar çıktı.
ne zaman covid geçirdiniz? bir de aşı oldunuz mu?
Beyin damarımda 3cm genişlik çıktı ve artık bu durum elime de vuruyor galiba 2 elimde de sorun yaşamaya başladım. Size de çok gecms olsn szde nasıl bir durum olduGecmis olsun
Bende birsuru saçma sapan şeyler yaşadım yaşıyorum
İnanın size özendim, ben bulamadım ne oldu bitti bilmiyorum. İnşallah geçip gitmiştir, yada mutlaka bir çözüm öneriler
o zaman omicron varyantı vardı. önceki varyantlar daha sıkıntılıydı. ama ben omicrondan çok aşılardan şüphelendim nedense. özellikle de alman aşısından.9 ay önce yaklaşık kovit atlattım oncesnde 2 sefer vurulmuştum aşı
Bende alman aşısı oldum. Bilemiyorum artık bı tanidigm 5 ini de vurdurup kovit dahi geçirmemiş hiço zaman omicron varyantı vardı. önceki varyantlar daha sıkıntılıydı. ama ben omicrondan çok aşılardan şüphelendim nedense. özellikle de alman aşısından.
İki kere covid geçirdim, böyle bir problem yaşamadım. Neden covid ile alâkalı olduğunu düşündünüz ki?
hiç aşı olmadan covide yakalanmayan da var. 5 adet alman aşısı çok fazlaBende alman aşısı oldum. Bilemiyorum artık bı tanidigm 5 ini de vurdurup kovit dahi geçirmemiş hiç
Beyin damarımda 3cm genişlik çıktı ve artık bu durum elime de vuruyor galiba 2 elimde de sorun yaşamaya başladım. Size de çok gecms olsn szde nasıl bir durum oldu
Çok geçmiş olsunMerhaba.
Bende bilemiyorum artık sebebi nedir ne değildir ama tek korktugm şey 2 bck yaşında oğlum var ve ben gn gectikce bı yerlermde sorun yaşıyorum ellerimde yaşıyorum pek de iyi bi sonc bekleyeniyorm resmenhiç aşı olmadan covide yakalanmayan da var. 5 adet alman aşısı çok fazla
Aşırı yorgunluk, 6 ayda sebepsiz 7 8 kez bayılma göğüste ağrı ve kolda uyusma
Fakat herhangi bir açıklama yok
Beyin cerrahına gittinz mi bayılma için göğüs için de tabi uzman doktoraGün içerisinde minimum efor ile yaşıyorum. Enerjim zorunlu olanlara zor yettiği için keyifli hiç birsey yok ztn zorlasamda keyfi kalmıyor
Zaman geçip gidiyor
doktor ne diyor?Bende bilemiyorum artık sebebi nedir ne değildir ama tek korktugm şey 2 bck yaşında oğlum var ve ben gn gectikce bı yerlermde sorun yaşıyorum ellerimde yaşıyorum pek de iyi bi sonc bekleyeniyorm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?