• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyin damarındaki 3 cm genislik

Gün içerisinde minimum efor ile yaşıyorum. Enerjim zorunlu olanlara zor yettiği için keyifli hiç birsey yok ztn zorlasamda keyfi kalmıyor
Zaman geçip gidiyor
Kan değerlerinize baktırdınız mı b12, Demir gibi? Yada hormonal bir sorun da olabilir. Bağışıklık için düzenli vitamin takviyesi alsanız belki faydası olur.

Kan değerlerinize baktırdınız mı b12, Demir gibi? Yada hormonal bir sorun da olabilir. Bağışıklık için düzenli vitamin takviyesi alsanız belki faydası olur.

Sizce baktirmamis olabilir miyim, ztn tam tersi çok iyi çıkacağı söyleniyor vücut yabancı birsey ile uğraşıyor ve yorgun deniyor

Geçmiş olsun, covitten ve aşılardan sonra beyin hastalıkları yoğunlaştı sanki, ben beyin ameliyatı oldum hücre bozukluğu çıktı.
Bir arkadaşda da damar sıkışıklığı çıkmıştı.
Daha da çok duyuyoruz bu ara.
Acil şifalar

Benim bir belirtim yok gibiydi. Evde kızıma kağıt ipten şapka yapıyordum. Boyun ağrısı yaşadım. Ve birkaç gün geçmeyen baş ağrısı. Kolumda zaten dirsek ağrısı geçen yıldan bu yana vardı. Randevu aldım ertelendi. Sonra boyun ve baş ağrım azalmıştı. Yine de gittim doktora mr ve ilaçlı mr da çıktı. Tümör var denildi. Hassas bölgeyi temizleyemeyiz ameliyatta denildi. Sonra ameliyat olduğum doktor temizlemiş.
Kontrole şubatta gideceğim.

Geçmiş olsun kovid sonrası babamda da stendine pıhtı atıp kalp krizi geçirmesine sebep olmuştu. Açık açık kovide bağlı demişlerdi doktorlar
çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Bende bilemiyorum artık sebebi nedir ne değildir ama tek korktugm şey 2 bck yaşında oğlum var ve ben gn gectikce bı yerlermde sorun yaşıyorum ellerimde yaşıyorum pek de iyi bi sonc bekleyeniyorm resmen😔
Bu mesaj beni çok üzdü İnşaAllah tez zamanda şifa bulursunuz evladınız la hayırlı huzurlu uzun bir ömrünüz olur 🤲

Merhaba cok geçmiş olsun 💐 nasıl fark ettiniz hastalığınızı? aspirin veya başka ilaç verdilermi ?genelde beyin ve damarlar için aspirin çok kullandırtır doktorlar umarım zamanla düzelebilcek bişeydir stress yapmayın lütfen stress herşeye zarar zaten🙏🏼🧿
Çok teşekkür ederim. Hayır daha hiçbir ilaç verilmedi bunun için. Ankara'da belki beyin ameliyatı olabilirsin denildi onun dışında ise birşey diyen olmadı daha
Geçmiş olsun kovid sonrası babamda da stendine pıhtı atıp kalp krizi geçirmesine sebep olmuştu. Açık açık kovide bağlı demişlerdi doktorlar
Tesekkrler size de gecms olsn. Babanız aşı olmuş muydu peki ?
Covitten olacagini sanmiom sizin durumunuz neurolojik bisey gibi dusunuyorum, Tansionunuz Ne durumdaydu?
Net o diyemiyorum tabiki ama kovit atlattıktan hemen 1 gün snra yaşadım bu sorunu. Tansiyon vs herşey nrmaldi
Bu mesaj beni çok üzdü İnşaAllah tez zamanda şifa bulursunuz evladınız la hayırlı huzurlu uzun bir ömrünüz olur 🤲
Teşekkür ederim inşallah Rabbim tüm hastalara önce çocuklar olmak üzere şifa verir insallah

Çok teşekkür ederim. Hayır daha hiçbir ilaç verilmedi bunun için. Ankara'da belki beyin ameliyatı olabilirsin denildi onun dışında ise birşey diyen olmadı daha

Tesekkrler size de gecms olsn. Babanız aşı olmuş muydu peki ?

Net o diyemiyorum tabiki ama kovit atlattıktan hemen 1 gün snra yaşadım bu sorunu. Tansiyon vs herşey nrmaldi

Teşekkür ederim inşallah Rabbim tüm hastalara önce çocuklar olmak üzere şifa verir insallah
Teşekkürler evet oldu ve kardiyologundan onay alıp aşı oldu. Kovid olduğumuzu benim ufak tefek belirtilerimle anlamıştım halsizlik soğuk algınlığı gibi ve ayakta atlattı babam .

Teşekkürler evet oldu ve kardiyologundan onay alıp aşı oldu. Kovid olduğumuzu benim ufak tefek belirtilerimle anlamıştım halsizlik soğuk algınlığı gibi ve ayakta atlattı babam .
Ben kötü atlatmistim ilk 3 gün yavaştan toplanmaya başlamıştım 1haftayi tamamladım bıtti derken bir gün snra dha felaket oldum bogazm kapandı berbat bas agrisi halsizlk vs geldi tekrar test yapıldı negatif cktim 2ay bulamadılar bakilmadm acildeki iğne harici

Ben kötü atlatmistim ilk 3 gün yavaştan toplanmaya başlamıştım 1haftayi tamamladım bıtti derken bir gün snra dha felaket oldum bogazm kapandı berbat bas agrisi halsizlk vs geldi tekrar test yapıldı negatif cktim 2ay bulamadılar bakilmadm acildeki iğne harici
Bende de bir tek baş sırt ağrısı hafif ateş oldu ilk gün daha test yaptırmadan ertesi gün bir tek halsizlik vardı iş arkadaşım zorladı git yaptır testi diye ona istinaden gittim yaptırdım babam o zaman bende yaptırayım aynı evin içindeyiz diye yaptırdı derken ikimiz de pozitif çıktık. Bende sadece 2-3 gün iştahsızlık oldu bir kaç kere de tansiyon düşüklüğüne bağlı çarpıntı ( ama insülün direncim var iştahsızlık kan şekerimin düşmesine sebep olup çarpıntı yaptı diye düşünüyorum ben )

Bende de bir tek baş sırt ağrısı hafif ateş oldu ilk gün daha test yaptırmadan ertesi gün bir tek halsizlik vardı iş arkadaşım zorladı git yaptır testi diye ona istinaden gittim yaptırdım babam o zaman bende yaptırayım aynı evin içindeyiz diye yaptırdı derken ikimiz de pozitif çıktık. Bende sadece 2-3 gün iştahsızlık oldu bir kaç kere de tansiyon düşüklüğüne bağlı çarpıntı ( ama insülün direncim var iştahsızlık kan şekerimin düşmesine sebep olup çarpıntı yaptı diye düşünüyorum ben )
Siz aşı oldunuz mu peki ben 2 aşı oldum. Carpintiyi sordunuz mu peki birşey dediler mi?

Siz aşı oldunuz mu peki ben 2 aşı oldum. Carpintiyi sordunuz mu peki birşey dediler mi?
Evet 2 doz oldum. Normalde zatwn bende insülin direnci var buna bağlı olarak şekerim düşünce çarpıntı yapıyor . Onun dışında kronik bir şey kalmadı kovid sonrası

Evet 2 doz oldum. Normalde zatwn bende insülin direnci var buna bağlı olarak şekerim düşünce çarpıntı yapıyor . Onun dışında kronik bir şey kalmadı kovid sonrası
Çok geçmiş olsn size de. Net diyemem bendeki sorun kovitten kaldı die ama kovit biter bitmez olması şüpheye düşürüyor malesef.

Covid zamanı kanda aşırı pıhtılaşmadan dolayı böyle olmuş...grip olduğunuzda kuru ısırgan otu için.bol bol portakal için kan sulansın.

Aşırı yorgunluk, 6 ayda sebepsiz 7 8 kez bayılma göğüste ağrı ve kolda uyusma
Fakat herhangi bir açıklama yok
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Eşimin yiğeninde oldu. Daha 15 yaşında bir anda baş ağrısı ve elin uyuşma başlayıp sonradan kalkamamış. Kalp krizi geçirdi. Felç yaşamış ve pıhtı muhabbetide yapılmıştı. Ama tedavi oldu ve geçti. Oda kovit atlattı aşıda oldu. Ama şuan sebebi bumudur bilmiyorum. Covitten öncede sonuçta bu tarz şeyler duyardık. Şimdi herkez daha dikkatli olduğundan çevresindekilere karşı haberler daha çok duyuluyor. Çamsakura hastanesi bu konularda daha iyi diye duydum bizim yiğende orda gördü tedaviyi. İhmal etmemek lazım. Hayatınızdan b12 de eksik etmeyin. Bu tarz konularda çok etkisi olan bir vitamin.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Eşimin yiğeninde oldu. Daha 15 yaşında bir anda baş ağrısı ve elin uyuşma başlayıp sonradan kalkamamış. Kalp krizi geçirdi. Felç yaşamış ve pıhtı muhabbetide yapılmıştı. Ama tedavi oldu ve geçti. Oda kovit atlattı aşıda oldu. Ama şuan sebebi bumudur bilmiyorum. Covitten öncede sonuçta bu tarz şeyler duyardık. Şimdi herkez daha dikkatli olduğundan çevresindekilere karşı haberler daha çok duyuluyor. Çamsakura hastanesi bu konularda daha iyi diye duydum bizim yiğende orda gördü tedaviyi. İhmal etmemek lazım. Hayatınızdan b12 de eksik etmeyin. Bu tarz konularda çok etkisi olan bir vitamin.

İlginç olan ben ilk pozitif olduğumu duyduğumda kan sulandirici başladım- dr tavsiyesi ile
Sonra 2 defa kan testi ile doz ayarlandı ve 1 ay kadar kullanıp dr tavsiyesi ile bıraktım
Hiç bir işaret yok, ama benim canım acıyor bunu ispatlamamin yolu olsa keşke
Bazen azalıyor bazen geri geliyor

İlginç olan ben ilk pozitif olduğumu duyduğumda kan sulandirici başladım- dr tavsiyesi ile
Sonra 2 defa kan testi ile doz ayarlandı ve 1 ay kadar kullanıp dr tavsiyesi ile bıraktım
Hiç bir işaret yok, ama benim canım acıyor bunu ispatlamamin yolu olsa keşke
Bazen azalıyor bazen geri geliyor
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama gidebiliyorsan araştırma hastanelerine git. Devlet hastaneleri yoğunluktan mı bilmiyorum gerçi özel hastanelerde aynı durumda verdikleri ilaçlar başka yerlere götürüyor insanı. Kimse üstüne düşmüyor. Umarım kötü birşey çıkmaz ve bir an önce sağlığına kavuşursun.

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama gidebiliyorsan araştırma hastanelerine git. Devlet hastaneleri yoğunluktan mı bilmiyorum gerçi özel hastanelerde aynı durumda verdikleri ilaçlar başka yerlere götürüyor insanı. Kimse üstüne düşmüyor. Umarım kötü birşey çıkmaz ve bir an önce sağlığına kavuşursun.

Çok teşekkür ederim inşallah.

Herkese geçmiş olsun. Şimdi burada felaket tellallığı da yapmak istemem ama yaşadıklarımdan bahsetmek istiyorum. Kardeşim 28 yaşında hiçbir hastalığı olmayan sağlıklı bir birey. 4 yaşındaki kızını özel bir anaokuluna yazdırdı geçen sene Eylül ayında. Anaokulu aşıyı zorunlu tuttu. Kardeşim bir doz biontech aşısı oldu eşi ile birlikte. Eşine bir şey olmadı fakat kardeşim aşıdan hemen sonra baş dönmesi mide bulantısı başladı. Gittiği hastanede aşının yan etkisini yaşadığı kalp kapakcıklarının iltihaplandığı ve her an kalp krizinden ölebileceğini söylediler. 1 hafta yoğun bakımda yattı 1 hafta da serviste. Şuan bir yılı aşkın bir süredir kalp ilacı kullanıyor. Geçici bir durum bırakırsın demişti doktor ama bırakamadı. Yine biontech aşısı olmuş olan babamı hiçbir sağlık sorunu olmamasına rağmen( ağrı kesici bile içmezdi) kalp krizinden 3 ay önce kaybettik. Babamda da vefat ettiği gün mide bulantısı baş dönmesi şikayeti varmış. Ben hiç aşı olmadım. Bildiğim kadarıyla da covid de geçirmedim. (Bir kez test yaptırdım negatif çıktı) Rabbim tez zamanda tüm hastalara şifa versin inşallah. Doğal ürünlerle beslenmeye dikkat etmeye çalışmaktan başka çözüm gelmiyor aklıma.

Back