• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyazlatmak için yardı aciiil!

Hemşehriiimmm!! :)) benim tellerim 6 eylülde çıkacak sonrasındaysa hemen beyazlatma uygulanacak istersen özelden yazayım doktorumdan daha doğrusu doktorlarımdan çok memnunum annemde bende.. karı koca ikiside genç ve çok sevimliler:) adam diş hekimi eşiyse ortodontist. bende fazla antibiyotikten dolayı küçüklükten oluşmuş lekelenme var onları halledicezz sabırsızlanıyorum bi zararı olduğunu sanmam çevremde yaptıranlar memnun:34:

Hemşehriiimmm!! :)) benim tellerim 6 eylülde çıkacak sonrasındaysa hemen beyazlatma uygulanacak istersen özelden yazayım doktorumdan daha doğrusu doktorlarımdan çok memnunum annemde bende.. karı koca ikiside genç ve çok sevimliler:) adam diş hekimi eşiyse ortodontist. bende fazla antibiyotikten dolayı küçüklükten oluşmuş lekelenme var onları halledicezz sabırsızlanıyorum bi zararı olduğunu sanmam çevremde yaptıranlar memnun:34:

sakaryalı mısın? :16: evet isimlerini bekliyorummmmmm:16: mesajlara nerden bakılıyor bilmiyorum atınca söyle biraz kurcalayım bulurum inşallah:1::1::1:

hayatımmmm çok teşekkür ederim özel mesaj gönderemiyomuşum sanırım daha yeniymişim:1: ben palmiyeye gitmiştim memnun kalmamıştım ve çok pahalıydı. bir de orayı deneyelim bakalım teşekkürleeer:16:

kimsenin önerisi yok mu yani:85::85:

Dis beyazlatmayi onermesemde agzindan olcu alinip bir plak haxirlaniyor ve bir jelle ajan deniyor ona suruluo dislerine plagi takiyisun sadece yemek yiyip fircalamada cikariyorsun plagi agzindan plak seffaf oluyi siritmiyi yani en fazla 5 seansta en az bir ton beyazliyi dusler ama ileride hassasiyet ve daha kolay renklenme olabilir

Dis beyazlatmayi onermesemde agzindan olcu alinip bir plak haxirlaniyor ve bir jelle ajan deniyor ona suruluo dislerine plagi takiyisun sadece yemek yiyip fircalamada cikariyorsun plagi agzindan plak seffaf oluyi siritmiyi yani en fazla 5 seansta en az bir ton beyazliyi dusler ama ileride hassasiyet ve daha kolay renklenme olabilir

Aylin hanım diş beyazlatmayı neden önermiyorsunuz acaba? kişiler diş beyazlatma çok zararlı diye düşündükleri için evde karbonat ve limon gibi alternatifler uygulayarak da dişlerine zarar veriyor ayrıca klinikte 1 seansta elde edilen beyazlama oranını evde uygulanandan daha uzun sürede elde ediyorsunuz yani klinikte uygulanan asit miktarından daha fazlasını dişe uyguluyorsunuz. evde uygulanan diş beyazlatma klinikte uygulanan kontrollü beyazlatmaya göre zararsız mı?

Aylin hanım diş beyazlatmayı neden önermiyorsunuz acaba? kişiler diş beyazlatma çok zararlı diye düşündükleri için evde karbonat ve limon gibi alternatifler uygulayarak da dişlerine zarar veriyor ayrıca klinikte 1 seansta elde edilen beyazlama oranını evde uygulanandan daha uzun sürede elde ediyorsunuz yani klinikte uygulanan asit miktarından daha fazlasını dişe uyguluyorsunuz. evde uygulanan diş beyazlatma klinikte uygulanan kontrollü beyazlatmaya göre zararsız mı?

Klinige gitmeyipte evde dis beyazlatin gibi bi oneride bulundugumuda hatirlamiyorum

birçok markanın hassasiyet giderici ürünleri var, bunlar günlük kullanıma sunulmuş ürünler olmakla birlikte klinikte uygulanan tipleri de var tabiki. evde uyguladığınız belirttiğiniz gibi geçici bir çözüm oluyor, öncelikle hassasiyetiniz neden var bunu öğrenmek için muayene olmalısınız, sonra hekiminiz hassasiyetinizi gidermek için bazı profesyonel patlar kullanabilir. (bu arada belirtmek isterimki her ürün kişiden kişiye göre farklı etkinlik gösterir ama günlük kullanımda colgate sensitive pro-relief i denemenizi tavsiye ederim.) Geçmiş olsun.

Merhaba tekrardan, cevabınız için teşekkür ederim, biraz araştırmaya vaktim oldu, colgate'in klinikte uygulanan patlarının olduğunu öğrendim, pro-argin hakkında bilgilendim sitesinden, 4 hafta boyunca etkisi sürüyormuş bu uygulamanın, 2 tane sorum var size, bu yöntemin tübülleri tıkaması dişe zarar veriyor mu, mesela her 4 haftada bir uygulamayı tekrarlattırmayı düşünen biri için? yani tüm sene sürekli tübülleri tıkalı olmuş olacak her ay başı yaptırdığı vakit. ve klinikteki diş beyazlatmadan sonra oluşacak hassasiyet bu patlarla beyazlatma öncesinde yada sonrasında önlenebilir mi, cevabınız evet ise öncesinde mi uygulamak daha doğru olur yoksa sonra mı? iyi günler (:

Bende hep geçmişten bu yana karbonat ve limonu bilirdim he birde misvak ta dişleri çok beyazlatıyor arkadaşlar bilginiz olsun :)

Merhaba tekrardan, cevabınız için teşekkür ederim, biraz araştırmaya vaktim oldu, colgate'in klinikte uygulanan patlarının olduğunu öğrendim, pro-argin hakkında bilgilendim sitesinden, 4 hafta boyunca etkisi sürüyormuş bu uygulamanın, 2 tane sorum var size, bu yöntemin tübülleri tıkaması dişe zarar veriyor mu, mesela her 4 haftada bir uygulamayı tekrarlattırmayı düşünen biri için? yani tüm sene sürekli tübülleri tıkalı olmuş olacak her ay başı yaptırdığı vakit. ve klinikteki diş beyazlatmadan sonra oluşacak hassasiyet bu patlarla beyazlatma öncesinde yada sonrasında önlenebilir mi, cevabınız evet ise öncesinde mi uygulamak daha doğru olur yoksa sonra mı? iyi günler (:
Tubullerin tıkalı olması hassasiyeti hissetmenizi engeller herhangi bir zarari yoktur. Ama surekli 4haftada bir yenilemeye gerek olacagini sanmıyorum dis hekiminiz durumunuzu goreceginden daha dogru bilgi verir. Duraphat veya esdegeri bir hassasiyet giderici kullanılabilir klinikte, beyazlatmadan sonra. pro-argin demisken gecen hafta yapilan kongrede colgate sempozyumunda baya dinledim, bircok alanda yenilik getirecek gibi gözüküyor. :) geçmiş olsun

19 yaşındayım bi kaç yıl önce tel tedavisi gördüm. şuan diş yapım çok iyi rengi sarı. en temizlenmiş hali bile kirli beyaz gibi bir renk. doktorum beyazlatma işlemine onay vermedi. zaten ortodonti tedavisi görerek diş minelerin hassaslaştı bir de onu uygularsak çok zarar görür demişti. şu yeşil cevizi uygulayacağım birazdan.

Back