Saç Rengi ve Saç Boyama beyazlarrr

mavinilgxuxn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
78
0
86
Erzurum
kızlar saçları erken beyazlayanlar varmı?varsa bunun için birşeyler kullananlar varmı?benim kocişin ailesinde genetik ve daha 30olmadan saçlar kırlaşmaya başladı.bektaşi üzümü ve hindistancevizi yağı öğrendim ki kökten eski haline getiriyormuş.2kere kullandık bakalım sonuç ne olcak.başka önerileri beliyorumm:teselli:

canım benimde çok erken başladı beyazlarım 26 yaşında dip boya yaptırıyorum napim

benimde tek tük var allahtan çok yok ama rimelle kapatıyorum..

canim evet bendede var daha yasim 25 ama malesef beyazlar erken geldi boya ile kapatiyorum benim sacimda ne boya duruyor nede kina hicbirseyi sacim 1 ay bile boya tutmuyor bir acayip benim sac

benim de saçım erkenden beyazladı yapılacak bişey varmı bilmiyorum bu aralar arastırıyorum ama bulamadım. çaresi yok galiba bi çare bulan olursa haberdar etsin..çok üzülüyorum ben

Ender Saraçtan çörek otunun iyi geldiğini duymuştum ama nasıl olacak hiç bilgim yok. Sanırım hergün belli bir miktar yeniliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…