Arkadaşlar ben buğday tene sahibim fakat şuan bunu söylemek çokta zor yüzüm boynum ve kollarım yani vücudumun görünen yerleri beyaz hemde çok çok aşırı derecede beyaz.Şimdi bunu nasıl elde ettiğimi yazacağım sizlere çünkü biliyorumki beyazlamak isteyen üyeler var bnde çok istemştm bir dönem olduda neyse fazla uzatmayayım bnm tek yaptığım Gül suyunu dondurup yüzüme sürmekti sıkılaşsın ve gözeneklerim temizlensin diye bunu her gece yatmadan önce yüzümü temizleyici jelle yıkadıktan sonra yapıyordum 1 ay gibi bir sürede cilt rengim açıldı bu sırada keçiören hastahanesinin cildiyesine gitmiştim.Yüzümde üç adet açık renk ben vardı nokta kadar bnlar ama bazen koyulaşıyorlardı doktora bnun bi çözümü olup olmadığını sormştum o da bana olanlara bişey yapamayacağını fakat güneş kremi kullanırsam renklerinin koyulaşmayacağını söylemişti yenileride çıkmazmş hem yani anlayacağınız kışın hatta evde bile güneş kremi kullandm sırf çkmasın onlar dye ama o da ne güneş kremide bir hayli beyazlattı bni.hatta güneş kremi sürer sürmez etki ediyordu.Umarım yardımcı olmuştur.Güneş kreminin markasını vermek istiyorum aslında ama çok girip çıkmıyorum siteye reklam izlenimi vermekte istemiyorum.Özelden merak edip soranlar olursa yazadabilirim.