Msj aldım cnm tşklerr
Canım mesajını aldım..teşekkür ederim.Ancak..o markanın pekçok çeşidi var?
kesinlikle katılıyorummm :) ben bu kremden önce sebamed kullanmıştım hem yağlı görünüyordu yüzüm hemde küçük kızarıklıklar çıkmıştı hatta bu dönem kozmetikte çalışıyordum ve aynı şikayetle de gelen bir çok müşterim olmuştu.Sebamed ten sonra tesadüfen tanıştım hamiltonla başka bir ürün denemem dahi:)))ben de hamilton kullanıyorum güneş kremi olarak ve çok memnunum ben de..bana da cilt bakımına gittiğim yerdeki uzman önermişti geçen yıl.. beyazlattığı doğru ama daha da güzeli, diğer güneş kremleri gibi yağlı,yapış yapış his bırakmıyor ve üzerine çok rahat makyaj yapılabiliyor.. (la roche un hakkını da yememek lazım, o da çok iyi bu konuda :) )
Cnm benim kullandığım bütün kremler cildimde yağ bezesine benzer şeyler yapıyo bu kremde böle bı sorun yaşarmıyım diye korkuyorum açıkçası diğer kullananlardan duydunmu böyle bı şikayet
Ben pek anlamadim yaa..şimdi iz soylediniz ki yuzumde beyaz noktalar oluşmuş..beyaz nokta iyi bi şey deyilki.. yani tenin acilmiş oylemi.? ben azeriyim pek anlamadim o yuzden.hem beyazladigin icin gulsuyunami borclusun krememi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?