Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben beyaz yatak odası takımı arıyorum ama sadece beyaz olucak markalı mobilyalar uçmuş gidiyo kelebek mobilyada 5000tl doğtaşta 7000tl daha uygun bişi nerden bulucam ben???
arkadaşlar ben beyaz yatak odası takımı arıyorum ama sadece beyaz olucak markalı mobilyalar uçmuş gidiyo kelebek mobilyada 5000tl doğtaşta 7000tl daha uygun bişi nerden bulucam ben???
Bende DOĞTAŞ ın LEGEND takımını yaptırdım. İmalat yerini buldum. Abla bu dakım 6.500 TL dedi biz inanmadık gerçekten de fiyatı oydu oysa ben kolduk takımlarımla yatak odamı 5.300 TL ye yaptırdım. Amerikan cevizi (kahve+beyaz) karışımı. Konsolu çok şık alışılagelmiş bir model değil. Değişik ayna çekiliyor yana arkası raf çekmeceli falan evimi yerleştiriyim hepsinin resmini çekip koyacağım hayırlısı ile :lepi::lepi:![]()
tavsiyelere açığım canım
daha uygun fiyata imal ettirebiliriz sana cnm
nasıl yaptırcaz canım bi adres yada bi tel verebilirsen?
ben özele yazdım geldimi?