Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Beyaz ve lila ile kombine edilebilecek renkler

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

blnk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
231
3
118
35
Edirne
kızlar temmuzda düğünüm var mobilya alışverişine başladık salonumumda koltuklarım lila mobilyaları beyaz aldım perde ve halı konusunda karasızım.perde pembe tonlarında açık toz pembe olabilirmi?halı düz beyaz olurmu kızlar?koltuklarım böyle.aslında avangart tarzı döşemek istemıyordum koltukklarım çok klasik oldu ama hoşuma gitti. Birde duvar boyası marshallın kaymaklı lokum rengi olurmu?

Son düzenleme:

Duvarlarıız için beyaz ya da içinde çok hafif lila-gümüş desenler olan beyaz duvar kağıdı öneririm. Kaymaklı lokum rengi de güzel olur tabi. Perde ve halılarınız için resimdeki tonlar uygun olur bence. Koltuklarınız spor tarzda olsaydı turuncu, sarı yastıklarla renklendirip ona göre halı, perde ve aksesuar seçebilirdiniz fakat klasik olduğu için krem ve gri gider bence. (beyaz biraz çiğ kalır)

Son düzenleme:
aslında koltukları hiç böyle düşünmemiştim ama oldu neyse

perde pembe olmazmı ya pembeyi çok istıyorum

Çok güzel koltukların canım güle güle kullanın. Perde bence uçuk bembe tül kötü olmaz, ama seversen şu dantel gibi görünen tüllerden de üstüne gül kurusu renginde fon yapabilirsin çok hoş olur. Halını da pembe ve krem tonlarında içinde kır çiçekleri olan çok şık halılar var onlardan düşünebilirsin. He şey çok güzel olacak :)

zaten dantel tül perde ve üstüne pembe perde istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…