• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz uzayan akintiii

Ays kckdd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2020
63
24
3
29
Sağ kasigim da çok şiddetli ağrı var solda daha hafif. Ve sanki sol kasigimin üst kısmında sanki birseyler var. Birde söylemesi ayıp beyaza yakın uzayan akintim oluyor . Reglime 4 gün var. Ayri markadan 4 test yaptım birtanesim erken gebelik ikinci cizgi hafif belli oluyor ama reglime 8 gün varken kan verdim negatif böyle olup gebe olan varmı cevap lütfen 🙏

Regle 4 gün Kala erken gebelik testinde çıkar. Varsa çizgi inşallah hamilesinizdir. Ve evet gebelik belirtileri bahsettiğiniz şeyler. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz. 🌹

Regle 4 gün Kala erken gebelik testinde çıkar. Varsa çizgi inşallah hamilesinizdir. Ve evet gebelik belirtileri bahsettiğiniz şeyler. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz. 🌹
Inşallah canimm Rabbim Hepimize nasip etsin . Femara hap kullandım bu ay kanda negatif çıkınca acaba hormon yüksekliğine o hap mi sebep oldu o yüzden mi öyle idrar testinde cıktı bilmiyorum. 🙁

Uzayan ayrıntısına gerek var mıydı cidden:ds

Inşallah canimm Rabbim Hepimize nasip etsin . Femara hap kullandım bu ay kanda negatif çıkınca acaba hormon yüksekliğine o hap mi sebep oldu o yüzden mi öyle idrar testinde cıktı bilmiyorum. 🙁
İlacın etkisini bilmiyorum ama 8 gün kala çok erken zaten çıkmamış olabilir. Elinizde erken gebelik testi varsa(ben days comfort kullanmıştım, 4 gün Kala çıkmıştı) yapın ve ona göre bekleyin inşallah.

İlacın etkisini bilmiyorum ama 8 gün kala çok erken zaten çıkmamış olabilir. Elinizde erken gebelik testi varsa(ben days comfort kullanmıştım, 4 gün Kala çıkmıştı) yapın ve ona göre bekleyin inşallah.
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 Başka bir marka var yarın yapayım diyorum ama bakalım artık. Teste ikinci cizgi silik cikiyor ama kanda negatif olunca kafamız karıştı umarım Vardır🙁

Âmîn inşallah. Testi ne zaman yapmıştınız?
Ilk testimi reglime 10 gün varken yaptım çikmadi birşey. 8 gün kala yaptım ikinci cizgi cok silikdi o gün kan verdim negatif. Sonra birkaç gün sonra yaptım ikinci cizgi gene çok silikti. Bugün tekrar yaptım o çizgi hala silik anlamadım. Reglime 4 gün var . Hamilelik olsa çizgide biraz koyulasma olmazmiydi. Ilaç kullandım yumurtlama için onun etkisi olur mu bilemiyorum.

Ilk testimi reglime 10 gün varken yaptım çikmadi birşey. 8 gün kala yaptım ikinci cizgi cok silikdi o gün kan verdim negatif. Sonra birkaç gün sonra yaptım ikinci cizgi gene çok silikti. Bugün tekrar yaptım o çizgi hala silik anlamadım. Reglime 4 gün var . Hamilelik olsa çizgide biraz koyulasma olmazmiydi. Ilaç kullandım yumurtlama için onun etkisi olur mu bilemiyorum.
Evet koyulaşma olurdu. Silik çizgi de gebelik demek ama dediğiniz gibi belki ilacın etkisi olabilir.

A Ays kckdd
Genelde yumurta akı kıvamında uzayan akıntı olur derler, ve 8 gün önce kanda çıkmaz zaten. Wrken gebelikt testindede silik çizgi görmüşsün. Sanırım hamilesiniz. Testiniz varsa gönderir misiniz?

Anladım cnm, boyutunun küçültüp atabilirsin. Atarsan daha iyi yorumlarız. Hakkında hayırlısı.
Canım bu şekilde normal bakınca daha net ama resim böyle çıkıyor
20200801_185929.jpg

Back