• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz tenlilere yakısan saç renkleri

Ben de beyazım ve açık sarı hiç yakışmıyor :( Bir de yüz tipiyle alakası var. Eğer bebeksi yüzünüzv varsa sarı saç yakışır. Ama benim yüzüm biraz uzun ve sarı tonlarından sadece koyu olanı yakışıyor. Çok koyu da yakışmıyor. ışte orta kumral falan iyidir.

koyu renkler daha çok yakışıyor beyaz tenlilere benim favori renklerim kızıl ve siyah renkler​

acaba kumral saça sarı gölge yada röfle nasıl olur. aslında kızıl yaptım çok yakıstı ama çok akıyo kullanamıyorum

bence deneme. doğal saçım kumraldı. röfle yaptırmıştım pek güzel olmadı. sarı röfle bi de yaşlı gösteriyo bence. tek renkten şaşmamalı.

ya etrafımdaki bir çok kişi kendisini beyz tenli sanıyor cidden.aksini söyleyincede sanki hkaret etmişim gibi kızıyorlar.insan kendiyle barısık olmalı

Bence de echoo... Bir de hep en güzeli buğday ve esmer ten oluyor onlara göre ötekisi çok cansızmışşş... yazık yazık kompleksin de bir ayarı olmalı... mesela benim yarı dubaili yarı ingiliz bir arkadaşım var aslında kızda polonyalı geni de var ama kız çok esmer kız hep yazın bronzlaşmak istediğini söylüyor, bana o da garip geliyor

bnmde bir arkadasım var bildiğin esmer yani.bana dioki yazın güneşten yanıyorum ondan öle görünüyor aslnda beyazım felan diyorlar.insana en yakısan kendi ten rengidir.bunu kompleks haline getirmeye gerek yok.ama şöle bi durum va beyz tene her renk sac gidio allah icin.esmerlerede cikolata yada acık kahveyi yakıstııyorum

merhaba aranıza yeni katıldım ama öncesinde siteyi takip ediyordum..
bu topiğe bende yazayım kararsız kaldım saç rengimde..
ben bugday tenliyim ama saç rengimde kararsız kaldım şuan saçlarım siyah ..
karamel tonları düşünüyordum
türkücü haticenin saç rengi hoşuma gidiyr ama hangi renk bilmiyr.veya açık kahve birazda açık tonlarda kullanmak istyrm sizin fikirlerinizi alabilirmiyim..
teşekkür ederim
kaydirigubbakcemile5

beyaz tenliyim karamel kahve olan sac rengımı actırdım kumrala boyattım ıgrenc bı renk cıktı nasıl duzeltıcem ben bunu ya :(

bende beyaz tenliyim saçım kahverengi değiştirmeyi düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz ?? bide evde kendim nasıl boyayabilirm ?? CADIARZUşimdiden teşekkür ederim :hulya:

bende beyaz tenliyim.gercekten beyazım.yanaklarım pembe.karamel üstüne röfle yaptırdım.ben beğenmedim ama herkes yakıştığını söylüyor. ne yapsam bilmiyorum.

benım sacım bakır kahve gıbı bı renk herkes cok begenıyo bakırlıgın cok guzel oldugunu soyluyolar tenım sut beyaz

benım sacım bakır kahve gıbı bı renk herkes cok begenıyo bakırlıgın cok guzel oldugunu soyluyolar tenım sut beyaz

beyaz tene en iyi giden renk bakır bence de...ama çok çiğ, turuncu değil de kahveli bi bakır...sanırım seninki böyle bişey...resim koyabilir misin acep?

tabı koyarım canım ama acıldı baya rengı suan boyle degıl sımdı tam bakır yapcam ama turuncu degıl dur koyıım

Bende beyaz tenliyim mavi gözlüyüm.En çok siyahı yakıştırdım kendime.
Sarıyada boyattım sarı saçı da çok severim ama siyah saç bambaşka yakışıyo beyaz tenlilere.
Yani koyu renk daha çok yakışıyo bence.bayanssulusmile

rıca ederı canım benımkı de sımdı baya acıldı bundan ama benım sacım baya ıslem gordu canım ama sana soyle solım palette bronz kahve ve palette kumralı karıstırarak bu tarz bı renk elde edebılırsın cok cok guzel bı renktı benım elde ettıgım
ama tabı zemın rengın de onemlı ne renk sacın suan tatlım?

Back