Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrw cim tarçın bakır gibi bir renk düşünmez misin? Ben sarının açık tenlileri solgun gösterdiğini düşünüyorum.. Sürekli makyaj ve saça fön istiyor sarı..
normal beyaz tenlilere en çok siyah yakışır bence.
Eki Görüntüle 263504
ama eğer aşırı beyaz ise kişi kızıl en güzeli.
Eki Görüntüle 263505
bakır kahve gibi renkler teni daha koyu gösteriyor bence.
ha bu arada beyaz tenlilere yakışmayan saç renkleri de karamel ve açık kahve tonları bence. o saçlar esmer ve buğdaylara yakışıyor:97:
şahsen ben de kızıl saç fetişistliği var arkadaşlar. en güzeli de bal köpüğü sarı kızıl tonları... ya bir de bir beyaz tenli olarak söylüyorum kendilerini beyaz tenli olarak ifade eden ve bazı arkadaşların beyaz tenli olarak ifade ettiği bazı arkadaşları gördüm de beyaz ve o ne alaka dedim... resmen buğday hatta bence esmerimsi tenli arkadaşlar ben beyaz tenliyim falan diyor beyaz çok farklı birşeydir. bence bu sadece kompleks... ya da beyaz ne bilmemekten kaynaklanıyor....
Beyaz tenli biri olarak yorum yapmak istedim :) yıllardır denemediğim renk kalmadı sanırım benim tenim normalden daha açık ya da bilemiyorum nasıl ama siyah hiç mi hiç yakışmadı.. karamel, tarçın, bakır kızıl ve son olarakta koyu sarı yaptırdım hepsi birbirinden güzel oldu. ama benim aklım platin sarısında. çok yakışacağını düşünsem de cesaret edemiyorum bir türlü bi de saçınızı boyayınca kaşınızı da boyamanızı tavsiye ederim çok uyumlu oluyor yüze de ayrı bi hava katıyor:108: