- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Biri cikio demis sen cikmio dion : (O kremler suda bile cıkmiyor kiyafetine nasıl bulaşacak onların hastaları var netten bakabilirsin düzenli kullanırsan kapkara olursun beyaz ten güzeldir ama bronz daha güzeldir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri cikio demis sen cikmio dion : (O kremler suda bile cıkmiyor kiyafetine nasıl bulaşacak onların hastaları var netten bakabilirsin düzenli kullanırsan kapkara olursun beyaz ten güzeldir ama bronz daha güzeldir
Aha iste kilit noktayi buldun tebrikler:) vucudumuno yuzden koyu istiorum belkide:)Ben sut beyaz hayatimda bir kisi gordum ve cok sasirmistim bildigimiz beyaz renkti.Bizim ulkede cok az oylesi.Bu arada bizim gibi beyazlar da ikiye ayriliyor:)Bi guneste bronzlasabilenler bi de guneste sadece kipkirmizi olanlarAma su var melez renginin seksiligi hicbir ten renginde yok.Beyaz ten yuzde guzel oluyor bronz tende vucutta.Beyaz vucut hic seksi gelmiyor bana
Hahaha benimkiler tedaviyle oldu :) aceba dermisim:))Benim abim tam sarışın sarı saçlı mavi gözlü :) ben buğday tenli kahverengi gözlüyüm ikiz erkek kardeşim esmer kavruk kara gözlü biz de aynı ana babanın imalatiyiz ama oluyor demek ki böyle
Bizde size ozenioruz hayatim tadini cikar:)Ben esmerim ve beyaz kadınlar bana her zaman kadınsı gelmiştir
Oldu lavanta yagi galiba ama zararliymissusam, kayısı, kakao ve tatlı badem yağı kullanabilirsin hem dogal hem zararsiz gibi geliyor bana
Tavsiye eden oldu mu bilmiyorum araları okuyamadim :)
Bilmiyodum zararli oldugunuOldu lavanta yagi galiba ama zararliymis
Taylor D vitamini eksikligi esmerlerde daha cok oluyor haberin olsun , esmersen daha fazla gunes altinda kalman gerekiyor. Esmersen git bir baktir D vitamini seviyene. Beyaz tenliler daha kisa surede gunes altinda kalarak d vitamini sentezlerken, esmerlerin daha uzun sure kalmasi lazim.
Çıkmıyo ya kim uyduruyor ben bile kullandım hatta sürerken avuç içine dikkat etmen lazım yoksa içleri kapkara olurBiri cikio demis sen cikmio dion : (
Evet biliyorum philly. Bembeyazsa kesin güneşlenmemiştir diye düşündüm. Esmerse yine güneşlenmiş olma ihtimali var en azından. Esmerlerin daha çok güneşlenmesi gerekiyor. Birçok ülkede insanlar yeteri kadar güneşlenmeyip D Vitamini takviyesi alıyorlar ama güneşten alınan D Vitamini birçok açıdan daha faydalı bulunmuş. Cildiyeciler de güneşlenmeyin diyor, o da ayrı konu.
İyi benzetme. Gece gece güldürdün beni.Ya bir truvayı seyredip geleyim dedim hemen banlanmışınız
neden niçin banlandı bilen yazsın
Yine mapus yolu gözleyeciğiz
Bu arada ben evliyken cok az bacaklarim morariyorduEvet bende dokunsalar morarıyorum.
Kocamı tehdit ediyorum bazen gidip darp raporu alsam verirler diye :))
Ben bişey sürmüyorum valla geçmesini beklerken yenileri ekleniyor.
Yaz kış yüksek faktörlü güneş kremi kullanın. Ben yüzüme yaz kış kullanıyorum.
Bende bu yuzden bi donem ugrasmistim:)Aha iste kilit noktayi buldun tebrikler:) vucudumuno yuzden koyu istiorum belkide:)
İyi benzetme. Gece gece güldürdün beni.
Selam kizlar,
Simdik bembeyaz tenli bi hatunum.. oyle cokta cart beyaz degil ama iste esmerde degilim.. yuzum neyse ama vucudumu bronzlastrmak istiyorum..
Amaaaa gelgelelim solaryuma gitmek istemiorum zararli.. gunes altina yatmak istemiorum ( zaten pek gunes yok simdilik) cunku cildim hassas.
Diyorumki su cilt bronzlastirici kremlerden alsam kullansam.. kullanan var mi? Benim aklima direkt sanki kremin icinde fondotenimsi birsey varda cildimizi koyulastiriyo gibi geliyo. Ee ole olsa giydiklerimizde pis olur.
Deyin bana bakiyim kullanan birileri var mi?
Ben florasan gibi beyazim. Süt yanımda esmer kalir...
Tavsiye varsa bana da verin lutfen