Güneş Kremleri Beyaz tenim

Güneş kremleri, bronzlaşma
Ben düşünemedim böyle bir durumu siz kusura bakmayın
Her rengin güzelliği başka, çünkü insan güzel bir varlık

Çok sevindim anlaştığımıza :KK200:

Konu sahibi, siz de kendinizi beyaz teninizle sevin bence. En güzeli var olan. Değişim uğruna kimyasala ya da güneş ışığına maruz kalmaya değer mi :)

Ben de beyaz tenliyim,beyaz ten sorun demek. Hatta cildim o kadar hassas ki,günde 3-4 kez yüksek faktör koruyucu sürüyorum,Geçen yıl DR.güneşe çıkmamı bile yasakladı. O yüzden sadece sağlıklı olmayı düşünüyorum,artık bronzluk falan umurumda değil. Önemli olan ruhtan yüze yansıyan ifade. Ten rengi hiç önemli değil.

Kırmızı şarap içtiğinde onun boğazdan geçişini görebiliyorsak güzeldir o ten, ellemeyin :KK70:

Bende beyaz tenliyim seviyorum bu halimi :KK66:

Sende çok guzelsindir eminim ♥️
Ne kullanman gerektiğini bilmiyorum bronzlasmak için niye yorum yapiyosun o zaman sorunlu musun? Dersen :KK70: :KK70:

Haklısın sadece güzel kadınsındır eminim demeye geldim :KK45:

Sizin yorumlarınızı genelde beğenirim ama bu söyleminizle beni şaşırttınız. Hiçbir insan ten rengi sayesinde daha özel değildir. Bir beyaz ten gururu var insanlarda anlamıyorum neden... Üstelik ben de beyaz tenliyim ama kendimi kimseden özel hissetmiyorum bu sebepten.

Ben de beyaz tenliyim. evet kimseden özel degilim, hissetmiyorum ama cok beyeniyorum.
Yani ben de beyaz teni cok seviyorum ha bu demek degildir ki esmer ten kötü.
Dile getirmek olmus arkadasinki, beyenisini dile getirmis. Her ten özeldir. Beyaz da öyle esmer de öyle.

al benden de o kadar, ben de sasirdim, esmer kadinlar siradan ve özel degiller o zaman.. ne diyim saskinim. bu ülkede bir beyazlik saplantisi var ben de onu anlamadim.

Herkes nadir olana özeniyor maalesef. Bu kadar çok yapay sarışın da bu sebepten mevcut bence ülkemizde. Yakışmadığı halde ısrarla boyatan kadınlar görüyorum, oysa ki orijinal saç rengiyle çok daha güzel olacaklar...

Herkes nadir olana özeniyor maalesef. Bu kadar çok yapay sarışın da bu sebepten mevcut bence ülkemizde. Yakışmadığı halde ısrarla boyatan kadınlar görüyorum, oysa ki orijinal saç rengiyle çok daha güzel olacaklar...

cünkü güzellik terörü onlari buna zorluyor, ay ne güzel kiz bembeyaz denildigi ve sarisinlarin ragbet gördügü bir ülkede bana garip gelmiyor.

cünkü güzellik terörü onlari buna zorluyor, ay ne güzel kiz bembeyaz denildigi ve sarisinlarin ragbet gördügü bir ülkede bana garip gelmiyor.
Iide ben niye o zmn bronz olmak istiom :)

Buarada esmer misin kiz:)))

Dedim ya yuzum onemli degil ama sanki esmer vucut daha saglikli havasi verio gibi..
ole gelio bana : (

Arko krem gerçekten esmerleştiriyor ama arkadaş bronzlaşmak istiyor kremleri bilmem ama güneş kremleriyle sabırla hata akşam üstü güneşiyle deniz kenarı olmasa istediğin bronzluğu zor elde edersin

Ben de buğday tenliyim ama şöyle çifte kavrulmuş bir cilt rengim olsun isterdim :) siyahı insanları çok beğeniyorum çünkü fizikleri ve dudakları çok güzel ahhh ben de öyle olsaydım :KK43: neyse vardır Allahın bi bildiği böyle yaratmış beni :)

Bildiğim kadarıyla elbiseye vs bulaşmıyor o cilt spreyleri.

Lisedeyken kullanırdım bir ara o bronzlaştırıcı kremden. Öyle yakma falan olmuyor. Her yere eşit sürmeye dikkat etmen gerekiyor sadece.

Lisedeyken kullanırdım bir ara o bronzlaştırıcı kremden. Öyle yakma falan olmuyor. Her yere eşit sürmeye dikkat etmen gerekiyor sadece.
Peki o zmn bronzlasma nasil oluo? Onu mersk ediorum.. dedim ya icinde fondoten varmis hissine kapiliorum :))

Aman diyim igrenc oluyor, bi kere esit dagitmak imkansiz, turuncumsu tuhaf bir renk ve yikaninca yol yol oluyor.
Belki bugday tende cok siritmaz ama beyaz tende korkunc sonuc, tecrubeyle sabittir :olamaz:

Canim ben kışın kullaniyorum. Fondöten gibi değil, yani kuruduktan sonra kiyafete bulaşmıyor. Yıkandıkca akiyor yavaş yavaş...

AMA lüften kaliteli bir ürün al yoksa havuc gibi olursun. Spray olanlari daha kullanışlı. Sürmek icin yardim al birinden yoksa bazi yerleri insan unutuyor

Arko krem gerçekten esmerleştiriyor ama arkadaş bronzlaşmak istiyor kremleri bilmem ama güneş kremleriyle sabırla hata akşam üstü güneşiyle deniz kenarı olmasa istediğin bronzluğu zor elde edersin
Oyle manyak bronzluk degil Istedigim hafif bi ten rengi..

Ya su vucut calisan kadinlarin hepsi yanik vucut kasli.. onlari gore gore oldum bole ellaam : (

Canim ben kışın kullaniyorum. Fondöten gibi değil, yani kuruduktan sonra kiyafete bulaşmıyor. Yıkandıkca akiyor yavaş yavaş...

AMA lüften kaliteli bir ürün al yoksa havuc gibi olursun. Spray olanlari daha kullanışlı. Sürmek icin yardim al birinden yoksa bazi yerleri insan unutuyor
Hahaha sirtima suremem zaten nasil olcak :)

X