• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu beyaz sevdamdan vazgeçiren yatak odammmm.... nasıl sizce?

benim yatak odam da beyaz ve çok güzel duruyor,ayrıca kullanışlı. ama bu model hakikaten çok güzelmiş,belki bende görseydim beyazdan vazgeçebilirdim. kesinlikle çok modern

beyazın modası bir süre sonra geçecek ben çok beğeniyorum meşe mobilyaları güle güle kullan cok kullanışlı

Yani inceleyince model güzel ama, incelerken gözüm yoruldu.Çok karışık ya, yatağın başlığında 3 ayrı renk var, yatağın yanındaki komodinde yine 3 ayrı renk var aman tanrım. Model olarak evet çok modern ama renk seçimleri tam bir felaket.Bu yatak odasına desensiz yatak örtüsü, düz halı ve düz desensiz perde.Olabildiğince açık tonlarda üstelik.Perde de öyle ayrı fon falan yapılırsa oda hepten karışır bence.Almışsınız yine de güle güle kullanın.

eskitme tarzı mobilyalara bayılıyorum çok güzel bende ve çok farklı tarzı var:21:

kesinlikle çok güzel,çok beğendim inanın.herkes beyaz alıyor ben de bunu anlamıyorum.neyi seviyorsanız sizi dinlendirecek odur.masifse bir de bir yıldız daha benden.tebrik ediyorum...keyifle yaşayın...

Back
X