Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz saça geçici sprey boya?

minikgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
8.135
2.082
173
merhaba hanımlar saçımda malesef beyazlar var özellikle ön yanlarda..sürekli boyamaktan sıkıldım istiyorumki beyazlarımı iki dakikada hemen sprey boya tarzı bişey ile kapatmak yıkayınca gecsin...bide bebek düşünüyorumm..9 ay boyunca saçlarım uzasa maffolurum çalışıyorumda...yardım ederseniz sevinirim..

Ben kullanmadım ama canım beyaz saçları eski rengine getirecek ürünler var istersen onlara bir bak derim :40: Ayrıca benimde beyzalarım çoğalmaya başladı şuan kendi saç rengim belki bende ileri kullanırım inşllh işe yarar :34:

Ben kullanmadım ama canım beyaz saçları eski rengine getirecek ürünler var istersen onlara bir bak derim :40: Ayrıca benimde beyzalarım çoğalmaya başladı şuan kendi saç rengim belki bende ileri kullanırım inşllh işe yarar :34:

cnm bnm bebek düşünüyoruz ya ondan o dedigin ürünleri kullanamam baktım netten..salarımı özellikle krepe balyaj yaptırdım uçları açık diplere dogru koyu ...çalışmasam bukdr dert etmemde çalışınca okdr insanın içinde beyaz saçlarla hiç rahat hisedemem kendimi sanki:( kozmetiklkerde satılan kolaylıkla bulabilcegim bi ürün lazım bana:):kkk:

cnm bnm bebek düşünüyoruz ya ondan o dedigin ürünleri kullanamam baktım netten..saçlarımı özellikle krepe balyaj yaptırdım uçları açık diplere dogru koyu ...çalışmasam bukdr dert etmemde çalışınca okdr insanın içinde beyaz saçlarla hiç rahat hisedemem kendimi sanki:( kozmetiklkerde satılan kolaylıkla bulabilcegim bi ürün lazım bana:):kkk:

Son düzenleme:
Back