- 23 Ocak 2016
- 32.425
- 48.713
Boya çok yıpratıyor zaten ben düzenli ombre yaptırıyorum ama artık vazgeçmeyi düşünüyorum yıprandı beyazlar da çıkmaya başladı nasıl olacak bilmem severim belki ileride beyazlarıHafta bir saç boyamak da bakım gibi ve hatta sacimiz yipranfigi için güzel buklelerim kabarık kıl gibi oldu malesef
Malesef eşimde şakayla karışık söylüyor o yönden şanslısınız.O gülüyor çünkü şaka yaptigini düşünüyor ama benim kalbim kırılıyor.annemde saçlarını boya seni böyle yaşlanmış gibi görünce üzülüyorum diyor masalllah benimkiler içlerinde hiç birşey tutmuyorlarBen 35 yaşındayım. Benim saçımın 5 te biri beyaz çıkıyor artık. Kalanı siyah. Ben de bu tür sözlere maruz kalıyorum. Tesettürlüyüm ve daha hiç boyatmadim. Saçlarım sağlıkli ve beğeniyorum. Geçenlerde bende düşündüm boyatmayi ama sonra anladım ki milletin lafından biktigim için boyatmak istediğimi anladım ve vazgectim. Laf eden eşim değil bu arada annem, kardeşlerim falan. Ben böyle mutluyum...
Umarım seversiniz aslında ben sevecegim ama insanlar fırsat verselerBoya çok yıpratıyor zaten ben düzenli ombre yaptırıyorum ama artık vazgeçmeyi düşünüyorum yıprandı beyazlar da çıkmaya başladı nasıl olacak bilmem severim belki ileride beyazları
ama benim kalbim kırılıyor.annemde saçlarını boya seni böyle yaşlanmış gibi görünce üzülüyorum diyor masalllah benimkiler içlerinde hiç birşey tutmuyorlar
Ne güzel kendinden emin olmak kendini olduğu gibi sevmekBenim annem de aynı şeyi söyler ama boşverin onemli olan bizim ne hissettiğimiz. Bizde genetik bir durum değil ayrıca ablamda tek tük beyaz var. Konuşuyorlar ama anlamıyorlar ki biz beyazlarımızı da seviyoruz. Yani ben seviyorum
Bende bayıldım hatta takibe aldım.BEnimde bildim bileli beyaz ama maalesef hepsi değil keşke olsa bende asla boyamazdım ve çok çabuk uzayan saçım var o yuzden beyaza yakın sarı yaparak biraz rahat ediyorum ama şu kadın gibi olsa mesela asla boyamamallam 54 yaşında böyle güzel enerjili sexi olmayı nasip et amin
Boyalı saçlar için olan şampuanlardan kullandınız mı hiç onlar boyanın hemen akmasını önlüyor. Bir de doğal boyalar var hamilelerin bile kullanabildigi dilerseniz o tarz doğal boyalardan da kullanabilirsiniz. Bir de her yaşın bir güzelliği vardır, siz kendinizi nasıl iyi hissederseniz öyle yapınMerhaba 42 yaşındayım 18 yaşında saçım beyazlamaya başladı 23 yaşında yatisindan fazllasi beyazladi şimdi neredeyse tamamı beyaz ve ben artık iki haftada bir kapanmayan ve çıkan beyazlardan bunalmış vaziyetteyim.Bir cesaret artık boymayim diyorum ama bakımsız görünmekten ve yaşlı gorunmekten endişe ediyorum çalışıyorum ve daha önce hamileliklerimde boyamadigim için sürekli neden boyamiyorsun ye bence doğumdan sonra boya vb sözlere maruz kaldigim için çekiniyorum.zaten kilo aldım ve veremiyorum şişman ve yaşlı gorunmek istemiyirum ama o kimyasalı saçıma surmek ve iki haftada bir hatta hafta da bir boyamaktan bıktım ne düşünüyorsunuz hanımlar
BEn doğal diye düşündüm böyle bir saçı hangi kuaför yapacak kiBende bayıldım hatta takibe aldım.
Doğal sanırım değil mi saçı?
Sarının bir tonu var beyazları çok olanlara önerilen denediniz mi ? O sarıdan sonra beyaza biraksaniz dipler gelince çok göze batmaz.Bana da tam tersi çok havalı geliyor. Bakımsız durmak sizin elinizdeMerhaba 42 yaşındayım 18 yaşında saçım beyazlamaya başladı 23 yaşında yatisindan fazllasi beyazladi şimdi neredeyse tamamı beyaz ve ben artık iki haftada bir kapanmayan ve çıkan beyazlardan bunalmış vaziyetteyim.Bir cesaret artık boymayim diyorum ama bakımsız görünmekten ve yaşlı gorunmekten endişe ediyorum çalışıyorum ve daha önce hamileliklerimde boyamadigim için sürekli neden boyamiyorsun ye bence doğumdan sonra boya vb sözlere maruz kaldigim için çekiniyorum.zaten kilo aldım ve veremiyorum şişman ve yaşlı gorunmek istemiyirum ama o kimyasalı saçıma surmek ve iki haftada bir hatta hafta da bir boyamaktan bıktım ne düşünüyorsunuz hanımlar
Bende bayıldım hatta takibe aldım.
Doğal sanırım değil mi saçı?
Evet benim de kendi doğal aşırı güzel buklelerim gitti şimdi sadece kabarık anlamsız bakımsız saçlarım olduHafta bir saç boyamak da bakım gibi ve hatta sacimiz yipranfigi için güzel buklelerim kabarık kıl gibi oldu malesef
Valla o bahsettiğim arkadaşa çok yakıştı, çok modern görünüyor, ama dedimya onun boyu uzun ne giyse ne yapsa yakışıyor. Ben kısa minyon olduğum için kendime yakıştıramıyorumAyy benimde bu aklımdaydi unutmuşum iyi ki hatırlattınız 3 numara yapıp boyamicam beğenirsem öyle kalicak hem o kadar kısa yapmayıda çok mrtak ediyordum
Bende beyazlayınca boyatacak mıyım gibi kafamda sorular oluyor sonra böyle görünce vazgeçiyorum.Evet kankaaa normal, doğal bir saç sadece iyi şekillendirilmiş. Muhtemelen Dysondur
Valla ben de aynı şekilde, saçlarım koyu renk yani beyazlar artınca nasıl duracak, kötü görünecek mi ... kafamda deli sorularBende beyazlayınca boyatacak mıyım gibi kafamda sorular oluyor sonra böyle görünce vazgeçiyorum.
Ama benim saçlarım siyah buğday tenli gibiyim bakalım beni ne bekliyor gelecekte