Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz saça dönüş endişelerim var

Hafta bir saç boyamak da bakım gibi ve hatta sacimiz yipranfigi için güzel buklelerim kabarık kıl gibi oldu malesef
Boya çok yıpratıyor zaten ben düzenli ombre yaptırıyorum ama artık vazgeçmeyi düşünüyorum yıprandı beyazlar da çıkmaya başladı nasıl olacak bilmem severim belki ileride beyazları

Malesef eşimde şakayla karışık söylüyor o yönden şanslısınız.O gülüyor çünkü şaka yaptigini düşünüyor ama benim kalbim kırılıyor.annemde saçlarını boya seni böyle yaşlanmış gibi görünce üzülüyorum diyor masalllah benimkiler içlerinde hiç birşey tutmuyorlar

ama benim kalbim kırılıyor.annemde saçlarını boya seni böyle yaşlanmış gibi görünce üzülüyorum diyor masalllah benimkiler içlerinde hiç birşey tutmuyorlar
Benim annem de aynı şeyi söyler ama boşverin onemli olan bizim ne hissettiğimiz. Bizde genetik bir durum değil ayrıca ablamda tek tük beyaz var. Konuşuyorlar ama anlamıyorlar ki biz beyazlarımızı da seviyoruz. Yani ben seviyorum

Ne güzel kendinden emin olmak kendini olduğu gibi sevmek

Şunları bir müddet deneyebilirsiniz. Bir müddet dediysem en az altı ay
Haftada bir iki çörek otu yağı sürün saç diplerinize
Temizleyici olarak bittim sabunu kullanın. Saçı eski rengine döndürme iddasinda bulunuyorlar
Günde bir tane kara halile yutun

Bende bayıldım hatta takibe aldım.
Doğal sanırım değil mi saçı?

Boyalı saçlar için olan şampuanlardan kullandınız mı hiç onlar boyanın hemen akmasını önlüyor. Bir de doğal boyalar var hamilelerin bile kullanabildigi dilerseniz o tarz doğal boyalardan da kullanabilirsiniz. Bir de her yaşın bir güzelliği vardır, siz kendinizi nasıl iyi hissederseniz öyle yapın

Ya bende aynı durumdayım 32 yaşındayım ve tepem tamamen beyaz diyebilirim çok fena. Haziranda boyattım izinde 3000 tl düz boyaya para verdim 1 hafta sonra benim dip çıktı 15 gün sonra eskiye yol aldı . Artık boyamak istemiyorum maddi manevi çok zor bence evde de boyayamıyorum ne yapacağız böyle ya

3-4 yıl önce saçlarımı boyatıp ( zaten yıpranmıştı ) begenmedim ama tabi en büyük sebebi depresyondaydim o dönem onun etkisi çok büyük
Saçlarımı kazıttım sıfıra
41 yaşındayim şuan, uzama aşaması çok yordu beni
Uzayan saçlarım ( önceden kumraldı ) siyah oldu ve düz sert bi saça döndü saçlarım

çok kısa kestirmeyin pişman olursunuz belki
Boyamak istemiyorsaniz bandana tarzı şeyler kullanarak üstleri bir süre kapatın
Zamanla sizin gözünüz alışırsa başkalarını umursamazsiniz belki

Sarının bir tonu var beyazları çok olanlara önerilen denediniz mi ? O sarıdan sonra beyaza biraksaniz dipler gelince çok göze batmaz.Bana da tam tersi çok havalı geliyor. Bakımsız durmak sizin elinizde

Valla panpa en iyisi

Ben de az sayıda var ama boyamayı düşünmüyorum. Boya hem saçı yıpratıyor hem de toplum baskısına boyun eğmek istemiyorum.

Sadece koyu renk saçlarda siyah beyaz karışık bazen iyi durmayabiliyor o zaman da küllü ombreler yapılıyor. Bir süredir benim de hoşuma gidiyor "going gray" akımı bunun gibi:

'Paçoz' görünmemek için şöyle bir tavsiyem olabilir, kilo bazı insanları yaslandırıyor o yüzden kilo fazlaları için spor özellikle her gün 1 saat civarı yürüyüş Bir de gözlere dikkat çeken güzel bir makyaj diyorum neden derseniz Türk kadınının ennn güzel yeri gözleri bence, güzel bir göz makyajı ve gri saç birleşimi yıkar geçer Daha da önemlisi iyi şekillendirilmiş saça sahip olmak, 3000lirayı boyaya vereceğime haftada 2 veya 3 kez fone giderim ya da iyi bir saç şekillendirici cihaz alır evde kendim yaparım.

Ayy benimde bu aklımdaydi unutmuşum iyi ki hatırlattınız 3 numara yapıp boyamicam beğenirsem öyle kalicak hem o kadar kısa yapmayıda çok mrtak ediyordum
Valla o bahsettiğim arkadaşa çok yakıştı, çok modern görünüyor, ama dedimya onun boyu uzun ne giyse ne yapsa yakışıyor. Ben kısa minyon olduğum için kendime yakıştıramıyorum

Bende beyazlayınca boyatacak mıyım gibi kafamda sorular oluyor sonra böyle görünce vazgeçiyorum.
Ama benim saçlarım siyah buğday tenli gibiyim bakalım beni ne bekliyor gelecekte
Valla ben de aynı şekilde, saçlarım koyu renk yani beyazlar artınca nasıl duracak, kötü görünecek mi ... kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…