Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz saça dönüş endişelerim var

Platin sarıyla gezseniz de o öyylece beyaza dönse nasıl olur? Hani rahat bir geçiş olabilir. Bu arada haftada bir boya istiyorsa bu saç gür ve çabuk uzuyor demektir. Şanslı gördüm sizi

Cesaret verdiniz teşekkür ederim kısa saçı çok severim zaten hatta marjinal kesime bayılırım esmerim platin olmaz bana omre olabilir

Platin sarıyla gezseniz de o öyylece beyaza dönse nasıl olur? Hani rahat bir geçiş olabilir. Bu arada haftada bir boya istiyorsa bu saç gür ve çabuk uzuyor demektir. Şanslı gördüm sizi
Hayır aksine çok cılız ve dökülen saçlara sahibim ama kuaförlerde aynı şeyi defalarca söylediler senin beyazların kapanmıyor boya tutmuyor diye ve boyamanın ardından ilk yıkamada bile beyazlar parlıyor akıyor.esmerim ama ömre olabilir

Saçlarınızı niye boyamıyorsunuz ki beyaz saçı sarıya döndürmek çok da kolay hem de çok havalı duruyor yukarıda bir arkadaş paylaşmış beyaza dönük ombre ice blond diye geçiyor çok havalı durur kilo da verirsiniz hem saç rengi insanı çok motive ediyor benim saçlarım 35 yaşındayım beyazlarım çıkmaya başladı hiç sorun değil istediğim sarıya döndürmem çok kolay sarı sevmiyorsaniz kahve yapın ama yapın yani beyazlarla mutluyum derseniz hoş bir saç kesimi ile de havalı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Beyazlar boyada bile kendini belli ediyorsa bu durum için avantaj bile olabilir, balyaj yapılmış gibi duracak belkide ilk aşamada.

Hiç sarı kullanmadim esmerim diye cesaret edemedim ama ömre deneyebilirim olmadı kısa kesimlerle boyayı atarım aynen saç kesimim güzel olursa daha iyi sonuç elde ederim diye düşünüyorum

Hiç sarı kullanmadim esmerim diye cesaret edemedim ama ömre deneyebilirim olmadı kısa kesimlerle boyayı atarım aynen saç kesimim güzel olursa daha iyi sonuç elde ederim diye düşünüyorum
Evet ombreyi soğuk sarı yaparlarsa aşırı yoğun olmayan bir şekilde beyazlar çıksa da sırıtmaz sizi baya idare eder

Aslında belkide daha iyi olur en kotu kısa kestirip boyayi tamamen atarim ama illaki biraz sabır etmem lazım tabi
Sabırsız olacak iş değil, benim boyalı saçtan kurtulmam 2 yıldan fazla sürdü. Hem saçım yavaş uzuyor hem kısa saç sevmiyorum. Siz kısa seviyorsanız en fazla 6ayda tamam bu iş

Aynen bende öyle olurum
38 yaşındayım benım beyazlarım da çok
Hatta annemle kuaföre gittiğimizde kuaför senin saçın annenin saçından daha beyaz dedi
Hem beyaz hem de çok sert ve parlak
Boyayacaktım şuan dipleri çıkmış şekilde kullanıyorum
Bazen saç bandıyla kamufle ediyorum

Aynı dert bende de var, yaşlarımız da aynı sayılır.
Önceden çok gürdü saçlarım kuaföre her gittiğimde benden normalinden iki kat fazla ücret alınırdı ama döküle döküle bir tutam saç kaldı, oda boyamadan iyice yıprandı.
Her seferinde artık beyaz yapsam da boya derdinden kurtulsam mı diyorum ama cesaret edemiyorum. Bir arkadaş kısacık kestirip boyamayı bıraktı, çokta güzel oldu. Ama onun boyu uzun olduğu için hoş duruyor güzel bir aurası var, ben yapsam minyon olduğum için erkek çocuğu gibi dururum kesin
Bir de beyaz saç bakımlı olduğu zaman havalı duruyor, ben bakımdı falan uğraşmam da bostan korkuluğu gibi olur iyice diye düşünüyorum, yani kendim için.

Hafta bir saç boyamak da bakım gibi ve hatta sacimiz yipranfigi için güzel buklelerim kabarık kıl gibi oldu malesef

Bir yandan diyorum ki benim ne istediğim onemli ama insanların beni yormalarindan ve saçma sapan konuşup uzmelerindwn endiseliyim
Ben 35 yaşındayım. Benim saçımın 5 te biri beyaz çıkıyor artık. Kalanı siyah. Ben de bu tür sözlere maruz kalıyorum. Tesettürlüyüm ve daha hiç boyatmadim. Saçlarım sağlıkli ve beğeniyorum. Geçenlerde bende düşündüm boyatmayi ama sonra anladım ki milletin lafından bıktığım için boyatmak istediğimi fark ettim ve boyatmaktan vazgectim. Laf eden eşim değil bu arada annem, kardeşlerim falan. Ben böyle mutluyum...

Ayy benimde bu aklımdaydi unutmuşum iyi ki hatırlattınız 3 numara yapıp boyamicam beğenirsem öyle kalicak hem o kadar kısa yapmayıda çok mrtak ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…