Beyaz Saç

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
147
158
İstanbul
Yaşlılık belirtisi mi, yaşanmışlık belirtisi mi, genetik mi olduğunu anlayamadığı saçımda 5-6 tane olduğu halde diğer saç tellerinden kalın olup tam ayrım yerine denk geldiğinden kabak gibi ortaya çıkan birkaç tel..

bende de var birkaç tel.
kopartıyorum ama yine çıkıyor.
diğerlerinden daha kalın..
ailemdekilerin saçları geç beyazladı..
ama bu teller bende çocuklugumdan beri var.

Bende çok kaşıntı yapan ve bu yüzden görür görmez imha ettiğim;saçlarımın akıllı,olgun,hanım hanımcık hali...

3 Tane de Bende Mevcut..

Kuaförümün Nazar Boncuğu Diye Adlandırdığı Obje..

Son düzenleme:
17 yaşımdan beri yaşadıklarımdan mütevellid saçımda daima 5-10 tel bulunan,ben kopardıkça çıkan,gereksiz yaşam gerçeği..

"Beyaz saçları yolmayın Zira o beyaz saç, kıyamet günü müslümanın nûrudur" hadisi şerifi ile Peygamberimizin ümmetine bir nevi moral verişini hatırlatan, ilk çıktığında 2-3 diye saydığım 9dan sonra saymaktan vazgeçtiğim, inşallah kıyamet günü nur olur diye düsündüğüm saçımın şimdilik bir kısmı...

Sevgilide çıkan her tele bir öpücük kondurma isteği uyandıran, yaşlılık değil, birlikte geçirdiğimiz yılların kanıtı olarak ilan edilen kutsal şeyler. (Bende çıktığında da umarım bu kadar polyanna olabilirim. )

Son düzenleme:
Beyaz saç...
18 yaşında ilk gördüğümde yaşadığım kocaman üzüntü,hayal kırıklığı,yoksa ben yaşlanıyormuyum..
daha yeni reşit olmuştumun şaşkınlığı..
Şimdilerde mecburen ayda bir boyamak gerekiyorki beyazların kapansın..

Son düzenleme:
beyazz saç..
saçıma resmen yuva kurdular 25 yaşındayım ve çok fazla beyazım var ailede kimsede benimkisi gibi degil ama onlarla yaşamaya alıştım açıkcasıı boya da çözüm olmuyo artık bitkisel kürlerle başa çıkmaya çalıştıgım en kadim dostlarım =)

14 yaşımdan beri var. 17 yaşımda özenip birkaç defa boyadım. sonra vazgeçtim boyamaktan. şimdi 28 yaşındayım. o günden beri de arttı beyazlarım. ama diğer aile fertlerininki kadar değil. bizim ailede genetik bir durum. babamın saçları bembeyaz. annemde ise 57 yaşında olmasına rağmen 5-6 tel var. baba tarafından kuzenlerim hep boyadılar ve şimdi hepsinin neredeyse tüm saçı beyaz. beni hep boyama, artar diye uyardılar. ama sanırım benim şansım boyamamaktan öte annemin genlerinin babamınkileri biraz da olsa yumuşatmış, etkisini azaltmış olması

Benle evlendikten sonra eşimde bol bol çıkmaya başladı. Şimdi ben kendimi suçlu gibi hissedeyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…