• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Saç

Kuaförün fön çekerken yüzündeki şaşkınlığı gizleyememesinden durumun vahametini anladığım saç telleri. Stresten de çıkabiliyor.

Annemden bana yadigar,o kadar uzun oldu ki tanışalı artık saçımdaki siyahları saysam daha kolay.

çekince çoğaldığını duyduğumdan beri çaktırmadan eşimin saçından kopardığım tel güruuhu...

ah ah bizdede var maalesef..çok kötü dediğiniz gibi sert ve parlıyorlar..kesildiği veya koparıldığı zaman dimdik çıkıyor..bizimki irsi ve genellikle 16 17 yaşlarda başlıyor...benim saçımda 25 26 yaşında resmen yün gibi oldu..çok kötü..kaderimiz böyle..birde insanların çenesi durmuyor..:cry:

Yaşlılık belirtisi mi, yaşanmışlık belirtisi mi, genetik mi olduğunu anlayamadığı saçımda 5-6 tane olduğu halde diğer saç tellerinden kalın olup tam ayrım yerine denk geldiğinden kabak gibi ortaya çıkan birkaç tel..
bende de var . ayrım yerinde tel tel birden ortaya çıktı sprey boya sordum işe yarar heralde görürsem alıciğim

Eşime feci yakışan, genetik olarak bende geç çıkacağını tahmin ettiğim, çıktığında muhtemelen boyayla kapatmayacağım gümüş teller.

boyasansada birkaç yıkamadan sonra diğer beyazlamayan koyu saçların yanında inatla 2 ton açık duran saçtır,yaşlılığın değil olgunluğun bir göstergesidir diye olayı bağlıyorum.:KK12:

Çok sıkıntılı bir dönemde daha da sıkıntıya girmeme sebep olan gümüş teller.

Back