• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz renkli deri çantada leke

canende

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
304
1
296
İstanbul
Beyaz renkli rugan çantam siyah renkli başka bir çantanın yanında dururken onun boyasından lekelendi bir türlü çıkartamıyorum, ethanol, saç spreyi, limon suyu ile silmeyi denedim hiç bir işe yaramadı, önerilerinizi bekliyorum.

Beyaz deri çantam var ve her sokağa çıkıp eve geri geldiğimde o bembeyaz çantanın yer yer grileştiğini kirlendiğini görüyorum... beyaz aldığıma çok pişmanım.... her seferinde cifle siliyorum ama sadece 1 gün kullanabiliyorum... :(

Beyaz renkli rugan çantam siyah renkli başka bir çantanın yanında dururken onun boyasından lekelendi bir türlü çıkartamıyorum, ethanol, saç spreyi, limon suyu ile silmeyi denedim hiç bir işe yaramadı, önerilerinizi bekliyorum.

aynen benim de beyaz deri çantam siyahlaşmıştı ben de her yolu denedikten sonra son çareyi siyaha boyatmakta buldum

Bence de beyaz çantadaki lekelere bir çözüm yok cifle silsen bile iz tam anlamıyla çıkmıyor

Back