• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz renk mobilya kullananlar bakabilir mi?

buldum ismi elissa sanırım. sitesinde venge rengi var. başka sitelerde buldum. ama 5 milyar diyor. kendi stesinde 3. siz kaça almıştınız?
a.s.canım beğendiğin için çok teşekkür ederim.evet canım sanırım ismi elisaydı 2 sene oldu alalı unuttum şimdi.bizde 4milyara takın almıştık canım.bu arada dolabım geniş bayağı öğle durduğuna bakam yani yandan çektimde o yüzden öle çıkmış.ben çok memnunum valla gelen herkes bayılıyor tavsiye ederim sanada canım.a.ssanada mutluluklar dilerim şimdiden.:teytey:

hayırlı olsun öncelikle mutluluklar dilerim
benimde mobilyalarım (salonum) akçaağaç gerçekten çok menunum. çalıştığım için çok fazla elim üstünde olmuyor. gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki akçaağaç tozu ve kiri belli etmiyor eğer sende çalışacaksan senin için büyük kolaylık olur. ama illaki beyaz diyorsan onun hakkında bilgim yok.
yardımcı olabildiysem sevinirim tekrar hayırlı olsun.

Işyerim Mobilya üretiyor Tavsiyem Kesinlilkle Beyaz Olacaksa Lake
çok Iyi Beyaz Lake Mobilya Işil şişil Olur Hayirli Olsun Düğünün Içinde Mutlulukalr Dielrim

bende yemek odama beyaz mobilya yatak odama ise açık meşe veya akçağaç karar verdim:):)
bu arada oturma odama tv ünitesi düşünüyorum, kırmızı köşe takımı... acaba tv ünitem ne renk olsun bi de halım vs????

annem senelerdir beyaz kullandı çalışıyodu da elinde toz beziyle dolaşıp durmadı çok rahattı valla.. sararma olayına gelince, bi de şu açıdan bakın.. mobilyanın ömrü zaten en fazla 10- 15 sene oluyor.. ama bu kadar bile olmadan zaten sıkılıyosunuz ve değişiklik istiyorsunuz evinizde.. mobilyalar sararmaya başlayınca boyatırsınız annem gibi koyu renge (:roflol: sonra pişman oldu tabii o ayrı keşke gene beyaz boyatsaydım dedi)..veya yeni alırsınız.. e dile kolay tabii tam 11 sene hiçbir sorun yaşamadık beyaz mobilyada.. fakat yaşamasanız da zaten değiştirceksiniz merak etmeyin ister beyaz olsun ister koyu olsun naniknanik

ben de beyaz istiyorum hem yatak odamı hem de salonumu :lepi:

öncelikle hayırlı olsn canım ..koyu renk asla tavsiye etmem bende bekarken annemin mobilyalarının tozun almakatan bıkmıştım..beyazda biraz cesaret ister yani hemen leke gösterebilir tavsiyem bellona da roma yemek takımı var ona bakabilirsin benim yatak odam bellona roma takımı cok memnunum rengi sanırm akçaağaç olyo.....ama senin gösterdiğin yemek odasıda cok şık
romarockwell1os4.jpg

w485.png

ben hepsini akçağaç ve kave karışık almayı düşünüyorum
ama salona nasıl gider bilemiyorum herkes biraz sönük kalır diyolar sizce?

merhabalar biz de evlilik öncesi mobilyayı aradan çıkarmak ve hazır kış indirimleri varken faydalanmak için bu hafta epey modüler mobilyacı gezdik ve istikbalin venedik modelini yatak odası (dolap,başlık,tuv. masası,iki komidin), yemek odası (masa,8 sandalye, vitrin, büfe), iki deco dekoratif ayna, orta sehpası ve zigon sehpa takımı olacak şekilde set halinde aldık. 5000 ytl ye.. Açıkçası doğru mu yaptık bilmiyorum ama güzel gözüktü.
Venedik_6_Kapili_Yatak_Odasi_Takimi_1.jpg

istikbal_venedik_ymo.jpg

venedik.jpg

Şimdi eğer önerileriniz olursa uygun çiftli baza ve rahat,sağlam ortapedik yatak almak istiyoruz, araştırmadan almak istemedik açıkçası, çünkü çok fazla model var. Oturma grubu ve halılar için önereceğiniz markalar var mı? Akçaağaç mobilya kullananlar, özellikle de istikbal kullananlar memnun mu? Bu takıma en uygun plazma sehpası nasıl olur? En mantıklısı mini vitrini de almak mı olur?

venedik_mv.jpg

Son düzenleme:
Back
X