- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
- Konu Sahibi pinkwhite0
-
şuan zemin rengi açık. bu tonEki Görüntüle 279394 beğendiğim bakır rengide buEki Görüntüle 279395 bilmiyorumki hangi tonları olur ya da olur mu:26: 5-6 gün sonra boyamayı düşünüyorum
ah be cnm bulamadım 5-6 güne boyim diyorum ya. aslında bakır tonlarını pek bilmiyorum nasıl bişi yakışır bana ama:26: içimde kalmasın diyorum. forumlarda okuduğum kadarıyla tarçın bakır çok tatlı bi renkmiş hem bi haftaya akıyomuş zeminimde açık ya. denesemmi diyorum olmazsada daha koyu bi bakır kızıl yaparsam nolur diye düşünüyorum üf işte ikizler burcuyum allah başka dert vermesinkoleston bakır kızıl gördüm bugün markette hoşuma gitti ama sanırım çok koyu zeminim açık boyarsam daha açık bi renk tutar diye düşündüm elim gitti hem tarçın bakıra hem ona ama sonunda eh be diyip bıraktım yine
kızılı yoğun olan bakır mı kızılı az olan bakırmı yüzüme gider acep yani turunculuk gitmezmi diosun üff kafamı karştırdın
Eki Görüntüle 279510 bu benimm zaten önceki sayfadada vargözlerim koyu kahverengi, bakır rengi için falan renkli gözlere yakışıyor diyorlar bana yakışmazmı ki
beğenmezsem bana uymassa diye korkuyorum işte. onun üstüne beğenmezsem zaman geçtikten sonra koyu boyamak zorunda kalırım dimi
evet ama bakır kızıl, sadece bakır arasında kaldım iştebi krr verebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?