Saç Rengi ve Saç Boyama beyaz pembemsi bir tene nasıl bir saç olmalı?

şuan zemin rengi açık. bu tonEki Görüntüle 279394 beğendiğim bakır rengide buEki Görüntüle 279395 bilmiyorumki hangi tonları olur ya da olur mu:26: 5-6 gün sonra boyamayı düşünüyorum

sen hala renk bulaamadın mı cnmm :) ? o baktıgın bakır cok acık cabuk akar yalnızz hem o tonu renkli göze daha iyi gder bence illa bakır istiyosan daha değişik bakırlara bakmanı tavsiye ederimm

ah be cnm bulamadım 5-6 güne boyim diyorum ya. aslında bakır tonlarını pek bilmiyorum nasıl bişi yakışır bana ama:26: içimde kalmasın diyorum. forumlarda okuduğum kadarıyla tarçın bakır çok tatlı bi renkmiş hem bi haftaya akıyomuş zeminimde açık ya. denesemmi diyorum olmazsada daha koyu bi bakır kızıl yaparsam nolur diye düşünüyorum üf işte ikizler burcuyum allah başka dert vermesin koleston bakır kızıl gördüm bugün markette hoşuma gitti ama sanırım çok koyu zeminim açık boyarsam daha açık bi renk tutar diye düşündüm elim gitti hem tarçın bakıra hem ona ama sonunda eh be diyip bıraktım yine

aman boşver bende yay'ım ama benimde cnm sıkılnca anında değiştirim diorm ben daha önce yaptm tarcın bakır bak gösterim

bak bu ilk boyanmıs hali benm saçlarımda açık sarıydı açık karamell üstüne tarcın bakır boyadım bu oldu

buda aktıktan sonraa üstüne açık papatya rengi boyadım
bunu çok sevmiştm

fikir verir sana bunlar al gör tarcın bakırın halini çok akıyo evet her yıkamadann turuncu lar olusuyo havlunda

kızılı yoğun olan bakır mı kızılı az olan bakırmı yüzüme gider acep yani turunculuk gitmezmi diosun üff kafamı karştırdın

açtığım konulara bakarsan renklerim var saçımın rengini değişsem mi? başlığı. hatta uğraşma google a yaz tıkla bak çok koyu istemiorm ama bakıra da bi heves ettim koyu boyarsam zemn açık diye akar tatlı bi renk olur diye düşünerekten kolestonun bakır kızılına elim daha bi gitmişti

bak bu güzelmiiş ama bnm aklım biraz daha koyumsu. akma ihtimalinide düşnerekten fln

bakır zaten akar senin zemin de açık bence bakır yapacaksan bayağı koyu bakır olsun kolestonun bakır kızılı gibi güzel renkmiş

beğenmezsem bana uymassa diye korkuyorum işte. onun üstüne beğenmezsem zaman geçtikten sonra koyu boyamak zorunda kalırım dimi

dayanamayıp araya giriyorum.
yoğun bakır kesinlikle. harika duruyor. hele ki bembeyaz hatunlarda.
imkanım olsa bu renge boyardım.

bak bir arkadaşım bakır kızıl diyor diğer arkadaşım yoğun bakır ben şimdi nasıl karar vereymD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…