• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama beyaz pembemsi bir tene nasıl bir saç olmalı?

şuan zemin rengi açık. bu tonEki Görüntüle 279394 beğendiğim bakır rengide buEki Görüntüle 279395 bilmiyorumki hangi tonları olur ya da olur mu:26: 5-6 gün sonra boyamayı düşünüyorum

sen hala renk bulaamadın mı cnmm :) ? o baktıgın bakır cok acık cabuk akar yalnızz hem o tonu renkli göze daha iyi gder bence illa bakır istiyosan daha değişik bakırlara bakmanı tavsiye ederimm;)

ah be cnm bulamadım 5-6 güne boyim diyorum ya. aslında bakır tonlarını pek bilmiyorum nasıl bişi yakışır bana ama:26: içimde kalmasın diyorum. forumlarda okuduğum kadarıyla tarçın bakır çok tatlı bi renkmiş hem bi haftaya akıyomuş zeminimde açık ya. denesemmi diyorum olmazsada daha koyu bi bakır kızıl yaparsam nolur diye düşünüyorum üf işte ikizler burcuyum allah başka dert vermesin:D koleston bakır kızıl gördüm bugün markette hoşuma gitti ama sanırım çok koyu zeminim açık boyarsam daha açık bi renk tutar diye düşündüm elim gitti hem tarçın bakıra hem ona ama sonunda eh be diyip bıraktım yine :1:

ah be cnm bulamadım 5-6 güne boyim diyorum ya. aslında bakır tonlarını pek bilmiyorum nasıl bişi yakışır bana ama:26: içimde kalmasın diyorum. forumlarda okuduğum kadarıyla tarçın bakır çok tatlı bi renkmiş hem bi haftaya akıyomuş zeminimde açık ya. denesemmi diyorum olmazsada daha koyu bi bakır kızıl yaparsam nolur diye düşünüyorum üf işte ikizler burcuyum allah başka dert vermesin:D koleston bakır kızıl gördüm bugün markette hoşuma gitti ama sanırım çok koyu zeminim açık boyarsam daha açık bi renk tutar diye düşündüm elim gitti hem tarçın bakıra hem ona ama sonunda eh be diyip bıraktım yine :1:

aman boşver bende yay'ım ama benimde cnm sıkılnca anında değiştirim diorm:D ben daha önce yaptm tarcın bakır bak gösterim ;)

$Kopyası 176063_10150110361334796_730179795_6305165_59133_o.jpg $Kopyası 184920_10150110320314796_730179795_6304615_244095_n.jpg
bak bu ilk boyanmıs hali benm saçlarımda açık sarıydı açık karamell üstüne tarcın bakır boyadım bu oldu ;)

buda aktıktan sonraa üstüne açık papatya rengi boyadım
$Kopyası Kopya  DSC_0543.jpg bunu çok sevmiştm :D

fikir verir sana bunlar al gör tarcın bakırın halini çok akıyo evet her yıkamadann turuncu lar olusuyo havlunda:D

kızılı yoğun olan bakır mı kızılı az olan bakırmı yüzüme gider acep yani turunculuk gitmezmi diosun üff kafamı karştırdın:D

açtığım konulara bakarsan renklerim var saçımın rengini değişsem mi? başlığı. hatta uğraşma google a yaz tıkla bak:D çok koyu istemiorm ama bakıra da bi heves ettim koyu boyarsam zemn açık diye akar tatlı bi renk olur diye düşünerekten kolestonun bakır kızılına elim daha bi gitmişti

bakır zaten akar senin zemin de açık bence bakır yapacaksan bayağı koyu bakır olsun kolestonun bakır kızılı gibi güzel renkmiş:7:

beğenmezsem bana uymassa diye korkuyorum işte. onun üstüne beğenmezsem zaman geçtikten sonra koyu boyamak zorunda kalırım dimi

bak bir arkadaşım bakır kızıl diyor diğer arkadaşım yoğun bakır ben şimdi nasıl karar vereym:DD

Back