Saç Rengi ve Saç Boyama beyaz pembemsi bir tene nasıl bir saç olmalı?

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
kızlar yüzüm ha desem kızarır he desem kızarır çabucak.. turunculuk daha bi kıpkırmızı yapar diye düşünüyorum sarı saçımı geçenlerde kendim boyadım gayet güzel oldu ama sarıdan başka bi renge karar veremediğim için hala böyleyim.. benim gibi yüzü pembeleşen kırmızılaşan var mı böyle hangii renkleri tercih ediyorsunuz?

canım pembemsi yüze sıcak renkler yani sarı falan gitmez. soğuk renkler denemen lazım. koyu tonlar. koyu kestane koyu kumral kahverengi falan yap. tabi kanımca

bir ton konu açıyorum fikir edinmeden yanlış adım atmim dimi.. kumrallar bana hoş geliyo kestane zaten kendi saç rengim onu hiç boyatmam sevmiyorum

annb'e tamamen katılıyorum.
Sarı bakır, bakır, strawberry blond (çilek sarısı) sana çok çok yakışır.

Son düzenleme:
şuan zemin rengi açık. bu ton beğendiğim bakır rengide bu bilmiyorumki hangi tonları olur ya da olur mu:26: 5-6 gün sonra boyamayı düşünüyorum

.......................................................

Son düzenleme:
benimde cildim senin gibi ben ilk indolanın hafif bakırına boyatmıştım çok güzel olmuştu beyaz tene bronz tene de süper oluyor daha sonra çikolata kahveye boyattım o da çok güzel oldu kısacası ya indolanın bakırını dene çünkü indolanın bakırları çok güzel oluyor ya da kahve tonları bronz kahve de çok hoş olur diye düşünüyorum

kendim boyicm canım bu zmna kadar hep kuaförde boyattım hiç de memnun kaldığım söylenemez. çok para harcadım çok

sende benim gibisin canım aynı şeyi bende yaşıyorum sıcakta soğukta yüzüm kızarır ben bir kere bakır yapmıştım süper oldu ama sarı alt tonda hemen akıor tekrar tekrar boaman lazım bende şuanda sarı saçlarımı kahve ışıltılı bir renge boamaı düşünüorum sonra üzerine bakır yaptırıcam

canım ya.. ben aslında her içimde kalan tonları zaman zaman kullanıp en son skıldığımda koyultmayı düşünüyorum siyahı bile özledim makyaj falan harika oluyodu bide kilo almışım zaten balık etliyim yanaklarım iyice tombişleşti

benim de cildim en ufak dokunuşta kızarır pembemsi beyaz şu an sarı yakışıyor cnm ama tek sorun makyaj çok yapmak gerekiyor bakırda da aynı olur sanırım makyaj yapmayı seviyorsan bakırı dene cnm beyaz tene çok iyi gider

beni makyajsız görebilen yoktur :)) bakkala dahi en azından kalem rimel sürer de giderim. ne bileyim yüz için olan bakımlarımıda sürekli yaparım şimdiden gündüz gece kremlerini topladım eve bakalım bu makyaj aşkı başka zaten

makyajı çok seviyorsan bakırı dene cnm hoşuna gitmezse küllü bi renge boyarsın olur biter ama bakır rengi çok akıyormuş ben o yüzden cesaret edemiyorum sürekli boyamak saçımı çok yıpratır

mesaj tekrarı ................................................

Son düzenleme:
evet evet işte benim ten rengim pembemsi beyaz yanaklarım normaldede pembe hoş duruyor ama hemen kızryrm o zaman berbat oluyor işte benm saç rengim koyu kestane ama açık renkler daa çok yakışır bence tam sarı deil ama. yüzünüzü koyabilirmisiniz sace ten renginizi görmek istyrm . bi de boynunuzla yüzünüz arasında renk farklılığı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…