Beyaz pantolon sorunsalı (astar)

Ben geniş keten pantalonun içinne ten rengi kısa ve dar şort giyiniyorum, beyaz dar kumaş pantalonların tek çözümü üstüne uzun birşey giyinmek.

Ben geniş keten pantalonun içinne ten rengi kısa ve dar şort giyiniyorum, beyaz dar kumaş pantalonların tek çözümü üstüne uzun birşey giyinmek.

cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
dar olduğu için sıkıntılı doğru söylüyorsunuz.

Tatlım benim pantolonum böyle değildi o yüzden rahat kullandım yani benimkinin üst kısımları da hafif boldu. bu pantolonda dize kadar dar geliyor sanırım o yüzden astar nasıl durur emin olamadımmm..

canım aldım malesef.astar yazın terletir diye mi diyorsunuz,kullanışlı olmaz diye?
astar iyi olmaz diyenlerin nedenini pek anlamadım da

Yazın iki kat kumaş oldukça terletir, o yüzden yaza gitmez.

kot gibi kuması olan beyaz pantolonlar ıc gostermıyokı su an ustumde hatta beyaz donla gıyıyorum hıc bellı olmuyo

kot gibi kuması olan beyaz pantolonlar ıc gostermıyokı su an ustumde hatta beyaz donla gıyıyorum hıc bellı olmuyo

canım seninkini bilmem ama bir arkadaşım daha geçen giydi.
beyaz kot,önden baktım o kadar mı kalın olur,arkadan bir baktım içine beyaz giymiş
o kadar belli,halbuki ten rengi giyse zaten görünmez.

Beyazlari hep uzun biseyle giyerim altina da dikissiz ten rengi camasir. Hic belli olmuyo. Astar cok anlamli gelmedi bana...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Astarla, iç donuyla, taytla bilmem neyle uğraşacağına poponun altında tunik veya uzun gömlek giysen yaz günleri için daha makul değil mi? :26: Ben beyaz pantolon giydiğimde mutlaka uzun bluzlar veya gömleklerle giyerim hiç içim göründü dışım göründü düşünmem :)

normalde tunik ya da uzun giyen bir insan değilim.haliyle
uzun giyincede sanki içi görünüyorda ondan uzun giyinmişim gibi olacak diye,
dedim en temizi astar diktireyim.çünkü şuanda görüşmediğim bir arkadaşım zamanında
astar diktirdiğini söylemişti.hiç görünmüyordu içi.
neyse özetle kızlar ben terziye uğradım iş çıkışı.
biri yorum yapamadı.olur ya da olmaz nasıl olur bilemiyorum dedi.
içine uzun içlik giy dedi.diğer terzide bunun içi görünmez astara gerek yok,
boşuna para verme dedi.bende uzun tunikle giymeye karar verdim
yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…