Gebeliğe Hazırlık Beyaz net çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizim2503

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
456
323
53
31
Yorumunuz nedir arkadaslar

Eklentiler

• IMG20210126185633.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 193
Daha önce yaptığım hiç bir testte bu çıkmadı yumurtlamanin 8. Günü bugün aynı marka test buda önceki

Eklentiler

• IMG20210126233245.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 183
Nasıl yani en son ne zaman adet oldun hatırlamıyor musun
Hatırlıyorum ama benim şöyle bir problem var normal de 28gunde bir olurum ama geçtiğimiz 3 ay ve bu ay sırasıyla 37-32-34 ve şuan yine 30. Gün oldu olmadım bekliyorum net hangi gunu baz alacağımı bilmiyorum

Hatırlıyorum ama benim şöyle bir problem var normal de 28gunde bir olurum ama geçtiğimiz 3 ay ve bu ay sırasıyla 37-32-34 ve şuan yine 30. Gün oldu olmadım bekliyorum net hangi gunu baz alacağımı bilmiyorum
Sen sürekli adet gecikmesi yaşıyorsun anladığım kadarı bence bir Vajinal muayene olman gerekiyor ultrasonda kist var mı yok mu bakılması gerekiyor ya da tüplerin mi tıkalı hani bebekten önce bu daha önemli bir olay Çünkü 28 güne bir gelen adet 32 37 olmaz Bu kadar gecikemez hani 32’yi anlarım da 37 çok enteresan adet olmak için belirten olmaz mı hiç benim mesela Sivilcem çıkardı memelerim şişer Canım çikolata çeker duygusal olurum vs buradan anlayabilirsin

Normal utrasyon ve vajinal utrasyon yapıldı iki ayrı doktora gittim ama bir problem olmadığını şöyledir kist yok tüplerde sorun yok tüm testlerde yapıldı onlarda da problem yok iki doktoun da en son dediği şey ben Ekim ve Kasım da şehir dışına gittim hava değişiminden kaynaklı olabilir bünye kendini gebeliğe hazırlıyor da olabilir dedi

Enteresan istersen konumu takıp et az once revize ettim Hamile kalmak için neler yaptım herkes faydalansın faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…