- 27 Haziran 2008
- 7.737
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım SAKIN AMA SAKIN LAMİNANT yaptırMA!!!Çok kullanışsız çünkü 1 bardak suyu 10 dk laminantın üstünde bırak hemen kabarıyo..Mesela bulaşık yıkadın diyelim ve farkında olmadan su döküldü tezhagtan,sen bulaşığı bitirip yerdeki suyu farkedene kadar laminant kabarır.Kırmızı ise süper bir seçim aksesuarlarda..Ama duvarı kırmızıya boyama bence..Yerler beyaz büyük seramik olsun (çok kullanışlı ve asil duruyo), sandalyeleriyse arkadaşın söylediği gibi kırmızı deri alsan müthiş olurdu..Sana fikir veriyorum çünkü bende mutfağımı böle yaptıracağım inşaallah..Bende de evlilik hazırlıkları tam gaz,Allah yardımcınız olsun ve tamamına erdirsin inşaallah.. :)
benim de dolaplarim beyaz parlak. metal kulplari da parlak metalden. tazgahi simsiyah granit yaptir. icinde sim gibi parlayan tasli olanlarinda super gorunuyor. granitten sasma tezgah icin. pahali ama olsun. omurluk.
yerleri be siyah beyaz yaptirmistim.siyah beyaz hatta 1. sayfada 2. resim. bir siyah bir beyaz. gayet hos oldu.
minik bir paspas dusunebilirsin. o da arkadaslarin dedigi gibi kirmizi olabilir. cam maa ve kirmizili sandalyeler hos olur. siyah beyaz ve kirmizinin muthis asiiligi.
ben kizmizi beyaz mutfagi sevmiyorum bu benim gorusum tabi. ama sen siyah katarak asalet katabilrisin.