• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz mobilyaların temizliği nasıl olur?

blnk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
231
3
118
35
Edirne
doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama beyaz mobilyası olanlar nasıl temizliyorsunuz kullandığınız özel bişey varmı acaba?büyüklerimin uyarılarına rağmen beyaz aldım mobilyalarımı temizliğinde inşalla sorun yaşamam.ben gerekirse hergün silerim evdeyim çalışmıyorum sorun değil temizlik benim için ama bilinçsiz hareket etmek istemıyorum.

benimde misafir odam yemek masam konsolum gümüşlüğüm ve koltuklarım dahil olmak üzere beyaz...ben koltuklarımı arap sabunuyla siliyorom dolaplarımıda guzel kokan yuzey temizliyecileri war mikrafiber bezle siliyrm bi sortun yok odayı kullanmadıgn zamanlar çarsaflarla ustunden kapatyrm

canım benm koltuklarıda kırık beyaz almıştım kullanıyorum da günlük salonumu kullanıyorum zaten ve beyaz hacı şakir sabun aldım onunla beze sürüp sürüp sildim koltukların kılıflarını da sabun püresiyle yıkadım bembeyaz ve tertemiz oldu onu tavsiye ederim
kolay gellsssiiiinnnn :21:

ben herseyimi beyaz aldim,
ve calisan biriyim... ve herkes uyarmisti... ve herkes hakliymis :26:

zormus... :ssz:

Benim de mobilyalarım beyaz hem de ipek mat lake.
satın aldığımda mobilyacım hiç bir temizleyici madde kullanmamamı söyledi, sadece nemli ılık bezlee silmek gerekiyormuş, ara sıra arap sabununu sulandırıp kullanıyorum sorun olmuyordu...
ama bana temizliğe gelen kadın yatak odamdaki tuvalet aynamı cifle silmiş veee komple çizilmiş, sinirimden oturup ağladım :43:
temizlik güzel ama bilinçli yapıldığında!
Aman diyim kızlar kullandığınız temizlik maddelerine dikkat edin...

cif zaten beyaz mobilyayı sarartır diye düşünüyorum tamam banyolarda pencerelerde olur ama cif hiç düşünmemiştim.kolonya duydum birde limon kolonyasıyla siliyorlarmış ama korkuyorum.

mobilyaları ben de genelde ıslak mendille siliyorum kolayıma geliyor:ssz:

mr. muscle mutfak için olanı sık. öyle pis sarı su akıyor ki gözlerine inanamazsın. resmen bir ton açılıyor rengi tabi çok kirlenmişse.

benimde beyaz bir dolabım var çamaşır makinem var içinde geçenlerde üzerine siyah bir örtü örttüm bi kaç gün sonra bi baktım örtünün siyahı olduğu gibi dolabımın üzerinde :43: çamaşır suyu cif ne bulduysam denedim ama çıkmadı.. ne yapsam bilemedim fikriniz var mı

benimde yatak odam beyaz aspirin diye bi temizleyici var spreyli şişeşinde olanlardan onu bi beze sıkıp onunla siliyorum :)

en doğrusu nedir bilmiyorum ama ne yapın yapın cifle silmeyin. bir süre sonra kaplamayı eritiyor, alttan ahşap çıkıyor :(

benimde mutfak dolaplarım koltuklarımdan teklisi ve ikilisi birde mobilyalarımın bir kısım yerleri beyaz ve beyazdan nefret ediyorum toz almak evi süpürüp silmekten daha zor nokta nokta tozlar ordan oraya sürülüyo bunlar eskisin ne varsa normal doğal ahşap renklerinde var hem modası geçmiyor hem temizliği sıkmıyo

benım de salondakı tuumm mobılyalar beyaz, hergun kullanıdıgmız oda ustelık surkelı cam acık ınanılmaz toz bırıkıyor...temzılemekte cok zor oluyor parca parca bırde benım orta sehpa tv unıtesıın bır kısmı cam :(
mobılyaları bende ıslak mendılle, ara sıra cıfle sılıyorum cookk lekelenmişse beze bıraz yağ çöz sıkıp sılıyorum
camları pazardan cam bezı aldım onunla sılıyorum ara sıradaa camsil ve gazete ikilisi ile..
::)

aaaay beyazmı kızlar ben hiç bir eşyam beyaz değil beyaz eşlarım bile gri. allahtan beyaz almamışım çalışıyorum anca hafta sonu temizlik yapıyorum ve mobilyalarım hiç toz kir belli etmiyo. iyikide beyaz amalmış diyorum her temizlikte beyaz alsaydım temizlik hastası olurdum sanırım: allah yardımcın olsun.

Benim de mobilyalarım beyaz hem de ipek mat lake.
satın aldığımda mobilyacım hiç bir temizleyici madde kullanmamamı söyledi, sadece nemli ılık bezlee silmek gerekiyormuş, ara sıra arap sabununu sulandırıp kullanıyorum sorun olmuyordu...
ama bana temizliğe gelen kadın yatak odamdaki tuvalet aynamı cifle silmiş veee komple çizilmiş, sinirimden oturup ağladım :43:
temizlik güzel ama bilinçli yapıldığında!
Aman diyim kızlar kullandığınız temizlik maddelerine dikkat edin...

benimde beyaz mobilyalarım cifliyorum bişey olmuyor hatta çizilmiş gibi görünen lekeler oluyo bazen cifle cıkıyor

Benim evimde tüm mobilyalarım beyaz temizliğide gayet kolay
lake olanları ayda 1 tinerle temizliyorum toz tutmuyorlar daha da parlıyorlar yemek odası takımım lake değil mdf (tiner boyasını çıkartır mdfnin ) onu beyaz sıvı sabunla temizliyorum.

Arkadaşlar Beyaz Parlak Lake Mobilyalarda çizilme sonrası araçlarda kullanılan pasta polish malzemesi var onu mobilyayı hafif ıslatıp bir miktar sürüp pamukla dairesel sekılde sildiğinizde çizikler kayboluyor.

Amway in Loc isimli urunuyle temizliyorum...
Salonuma girdigimde dolaplarim isildiyor resmen ....
4.5 senelik esyalarim hala ilk gunku gibi :)

Back
X