beyaz koltuklara nasıl bir örtü?

Kibele__

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
123
0
beyaz koltuklarına örtü kullanan var mı nasıl bir örtü ve de ne renk kullanıyorsunuz ben salonumda oturuyorum ve koltuklarımı temiz tutmam zor oluyor örtü konusunda fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...

beyaz koltuklarına örtü kullanan var mı nasıl bir örtü ve de ne renk kullanıyorsunuz ben salonumda oturuyorum ve koltuklarımı temiz tutmam zor oluyor örtü konusunda fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...

canım benimde salonum amerikan mutfak ve koltuğum beyaz deri..

ben şöyle bir çözüm buldum ..(fiyat olarakta uygun olan tarafından)

pazarda satılan lastikli çift kişilik çarşaflardan koltukların kendi renginde aldım.geçirdim.sadce16 tl verdim.lastikli olduğu içinde kaymıyor hem.. :lepi:tabi ben günlük kullanıyorum.misafir geleceği zaman çıkarıyorum..
(renkli birşey almıyayım belki bıoyası çıkar dedim koltuğa,beyaz aldım.mor kanepemede mor aldım)

ikea dan almıştım ben çok güzel bir örtü, adı OFELIA. çok şık tavsiye ederim.

ya zaten pike kumaşını kullanıyorum ama çok sıkıldım başka bir çözüm daa bulamadım

canım benim kayınvalidemin de beyaz . ince havlu kestirmiş kumascıdan kenarlarınıda diktirmiş terzide onları örtüyor .hem böle havlu olduğu için gerçek döşeme kumas gibi duruyor hemde polar gibi basit durmuyor .. ve kaymıyor.. bi dene istersen :18:

halı ve perde rengiyle uyumlu olması en hoş olanı olacaktır

Evet katiliyorum, benimde koltuklarim beyaz Halim gri/bej/siyah ilk baslarda bej örtüler sermistim ama artik örtülerimi attiiim cünkü koltugum örtüsüz cok daha gösterisle ve güzel.. Örtü bence yakismiyor koltuklara, sahsi görüsüm... :)

Koltuklarını niye örtme gereği duyuyorsun ki. Deri almışsın yanlış okumadıysam silince çıkmıyormu. Hem almış olduğun derinin ne kıymeti var ki örttükten sonra...

koltukların üzerine şal atmak bana kolay geliyor, hem koruyucu hemde r-farklı renklerde düz ve desenli kullandığında hoş duruyor........

ikea dan almıştım ben çok güzel bir örtü, adı OFELIA. çok şık tavsiye ederim.
Canım çok eski bir konu ama şu battaniye olarak satılan örtü mu nasıl duruyor koltukta memnun musun ben de onu kullanmayı düşünüyorum da

Canım çok eski bir konu ama şu battaniye olarak satılan örtü mu nasıl duruyor koltukta memnun musun ben de onu kullanmayı düşünüyorum da

Pratik olmadı kullanışı onun, sürekli düzeltmek gerekti. Sonunda antrasit rengi kaplattım koltukları rahat ettim :)

Pratik olmadı kullanışı onun, sürekli düzeltmek gerekti. Sonunda antrasit rengi kaplattım koltukları rahat ettim :)
hımm sağol canım ya benim kaplatma gibi bi durumum yok başka tavsiye edebileceğin bişi var mı beyaz koltuk amerikan mutfak yeni aldığım ev de sıkıntı olabilir diye endişeliyim henüz taşınmadım ama taşınana kadar bi çözüm bulmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…