Ayy kızlar özlem be tubik ikinizide çok tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim gerçekten inş sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
evet cnm haklısın varsa zaten vardır rabbim bilir yoksa da yoktur[/QUOTE
Canım herşeyin hayırlısını istemek lazım sen genede kan testi yaptır en azından emin olmak için evde yaparsan belki çıkmaz moralin bozulmasın
evet cnm haklısın varsa zaten vardır rabbim bilir yoksa da yoktur[/quote
canım herşeyin hayırlısını istemek lazım sen genede kan testi yaptır en azından emin olmak için evde yaparsan belki çıkmaz moralin bozulmasın
yok cnm çalıştığım için kan testi yaptıramam gidip hem o zaman daha çok üzülüyorum gerçekler acıdır tak cevap çıkıyo:)))))))
inş canımya belki hepiniz hamile kalırsınızda ben kalamam.benimki bir mucizeydi doktorumunda dediği gibi.allahım hayırlısı ne ise onu versin.adınıza çok sevindim inş kucagınızada almayı nasip etsin rabbim
öyle deme mucize diye bişey yoktur allah büyük hiç olmayacak olsa iki ay öncede olmazdı öyle değilmi demekki olabiliyor. allahın bileceği iş inş olacak ama sen umudunu yitirme hayatta en önemli şey bu tabi illa olsun diye kendini yıpratmakta doğru değil ama umutda bitmemeli sen elinden geleni yap bunun için gerisi allahın takdiri
kızlar bi fikir verebilirmiyim yanlış anlamazsanız diyorumki bi topik açalım aralıkda hamile kalmak isteyenler gibi bat günlerimizi yazalım hamile arkadaslarımızı yazalım ne dersiniz
kızlar bi fikir verebilirmiyim yanlış anlamazsanız diyorumki bi topik açalım aralıkda hamile kalmak isteyenler gibi bat günlerimizi yazalım hamile arkadaslarımızı yazalım ne dersiniz
romantik bir akşam yemeğinde söyleyebilirsin :)
yeni konu açma canım örnegin aralık ayında hamile kalmak isteyenler burda toplanalım gibi
bir not yazıp cebine koyabilirsin :)
güzel ama daha farklı daha değişik ben hep bunu düşünüyorum zaten kaç gündür eşime test yapcağımı demedim çıkmazsa üzülmesin çıkarsada sürpriz yapcam diye inş. çıkarsa o an sürprizi unutum aramazsam:)))))
canım biraz açık konuşcam ama genelde biz bayanlar erkekleri nasıl baştan çıkarıpta şuan evliysek o şekilde yani böle güzel elbiseler giyerek tabi kocanın morali güzelken damardan gir:=) sonra tatlı tatlı konuşarak söle bencee
saol cnm:)))inş. Tabiki
Anladın dimi canım ne demek istediğimi romantik bir akşam ayarla güzel kokular sür şöle güzel dekolteli elbise giy yani kadınlığını kullanarak konuşmaya başla zaten gerisi gelir :=)))
haklısın canım çalışmalara devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?