• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz kokusuz akıntı

ben iyice manyağa bağladım kızlar dün ve bugün yine test yaptım çizgi koyulaştı bakam ama ben dr dan onay almadıkça inanmıcam galiba

canım bence kesin hamilesin biran önce kan testi yaptır

inş kuzum yaa kendim içinden sizin içinde hep dua ediyorum inan. cumartesi gidicem dr a ogüne kadar beklicez bakalım.

dün bugün adet olmam gerekiodu yok hiç bişey hamilelik var zaten belli de benim korkum yine düşerse ondan ümitlenmek istemiorum

kızlar teşekkür ederim inşallah hayırlı olur:) Özlemcim ben de doktora gitmeden kendimi ikna edememiştim:)) geciktirme sen de git doktora yaptır tahlilini ve inşallah mutlu haberi bizimle paylaş:)

bu arada çok fazla gazım oluyor ama iyi ki gaz çıkaramamak gibi bir sıkıntım yok :$

inş kuzum yaa kendim içinden sizin içinde hep dua ediyorum inan. cumartesi gidicem dr a ogüne kadar beklicez bakalım.

dün bugün adet olmam gerekiodu yok hiç bişey hamilelik var zaten belli de benim korkum yine düşerse ondan ümitlenmek istemiorum

içini ferah tut canımya getirme aklına öyle şeyler

kızlar teşekkür ederim inşallah hayırlı olur:) Özlemcim ben de doktora gitmeden kendimi ikna edememiştim:)) geciktirme sen de git doktora yaptır tahlilini ve inşallah mutlu haberi bizimle paylaş:)

bu arada çok fazla gazım oluyor ama iyi ki gaz çıkaramamak gibi bir sıkıntım yok :$

sağol canım cumartesi gidicem dediğim gibi. o gaz bendede var yaa en kötüsü o :17:
sen nezaman gidiceksin tekrar. ben bide hipotroid hastasıyım sürekli gittiğim bi dr var hergün hap kullanıorum belli olur olmaz onun içinde dr a gitmem lazımki hapın dozunu ayarlasın çünkü hamileyken artırmak gereekiyormuş

kızlar teşekkür ederim inşallah hayırlı olur:) özlemcim ben de doktora gitmeden kendimi ikna edememiştim:)) geciktirme sen de git doktora yaptır tahlilini ve inşallah mutlu haberi bizimle paylaş:)

cnm benm hiç böle sorunum yoktu karnım şiş hep hiç durdurmuyo sürekli gazz:(((

ben sabahları yataktan kalkmadan birkaç defa bacaklarımı karnıma kadar toplayıp uzatıyorum, bu hem bulantıma iyi geldi hem de gaz sorunu yaşamamı engelledi. yani herkeste aynısı olur mu bilmiyorum ama denemenizi öneririm. belki işe yarar..

ben biraz çalışmalıyım yoksa işten atılcam:) görüşürüz yine..

ben sabahları yataktan kalkmadan birkaç defa bacaklarımı karnıma kadar toplayıp uzatıyorum, bu hem bulantıma iyi geldi hem de gaz sorunu yaşamamı engelledi. Yani herkeste aynısı olur mu bilmiyorum ama denemenizi öneririm. Belki işe yarar..

Ben biraz çalışmalıyım yoksa işten atılcam:) görüşürüz yine..

cnm eğer hamiş olursam dediğini yaaparım:)))

yok cnm vazgeçtim hep korktum ama bugün eğer vazgeçmezsem alcam:((((

senin gününde geçmişti vazgeçme bence al bi test yap hemen böyle beklemek zor olur en azından bilirsin ona göre hareket edersin. varsa ne süper olur ki inş vardır. yoksada en kısa sürede yumurtlamanı takip edip çalışmaya başlarsın oyüzden biran önce yap bence

senin gününde geçmişti vazgeçme bence al bi test yap hemen böyle beklemek zor olur en azından bilirsin ona göre hareket edersin. Varsa ne süper olur ki inş vardır. Yoksada en kısa sürede yumurtlamanı takip edip çalışmaya başlarsın oyüzden biran önce yap bence

cnm o kadar çok umutlandım tek çizgi gördüm ki artık korkuyorum çünkü o an kendimi bomboş hissediyorum):

senin gününde geçmişti vazgeçme bence al bi test yap hemen böyle beklemek zor olur en azından bilirsin ona göre hareket edersin. varsa ne süper olur ki inş vardır. yoksada en kısa sürede yumurtlamanı takip edip çalışmaya başlarsın oyüzden biran önce yap bence

Ayy kızlar özlem be tubik ikinizide çok tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim gerçekten inş sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

cnm o kadar çok umutlandım tek çizgi gördüm ki artık korkuyorum çünkü o an kendimi bomboş hissediyorum):

ama böyle bukadar çok kafaya takıp stres yaparsan kendine vücudunu ve ormonlarını daha kötü etkilicek ve daha zorlancaksın sakin olmaya çalış. bence ne olursa olsun testi yap çıkmazsa bile hemen bir dr gidip danış hem niye geciktiğinle ilgili kontrol etmiş olur

ama böyle bukadar çok kafaya takıp stres yaparsan kendine vücudunu ve ormonlarını daha kötü etkilicek ve daha zorlancaksın sakin olmaya çalış. Bence ne olursa olsun testi yap çıkmazsa bile hemen bir dr gidip danış hem niye geciktiğinle ilgili kontrol etmiş olur

evet cnm haklısın varsa zaten vardır rabbim bilir yoksa da yoktur

Ayy kızlar özlem be tubik ikinizide çok tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim gerçekten inş sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

inş canım hepimiz için aynı şey olur inş. burdan teker teker hepinizin hamile haberlerini almak ne güzel olur ve inş gerçekleşecekte. böyle konuşalım ki böyle olsun. pozitif enerjiye çok inanıyorum ben. ve biyerde okumuştum söylediklerimizle ve düşüncelerle bilinç altına farkında olmadan emirler veriyomuşuz. yani mesela ben isimleri aklımda çok tutamam ve bununun sürekli böle olduğunu düşünürsem farkında olmadan bilinç altıma isimleri unut mesajı veriomuşum şu anda hiç öle sölemem mesela

oyüzden bu konudada olacak diyelim hepimiz hepimiz için inş olacak ve teker teker hamilelik haberlerimizi kutlucaz burda

inş canım hepimiz için aynı şey olur inş. burdan teker teker hepinizin hamile haberlerini almak ne güzel olur ve inş gerçekleşecekte. böyle konuşalım ki böyle olsun. pozitif enerjiye çok inanıyorum ben. ve biyerde okumuştum söylediklerimizle ve düşüncelerle bilinç altına farkında olmadan emirler veriyomuşuz. yani mesela ben isimleri aklımda çok tutamam ve bununun sürekli böle olduğunu düşünürsem farkında olmadan bilinç altıma isimleri unut mesajı veriomuşum şu anda hiç öle sölemem mesela

oyüzden bu konudada olacak diyelim hepimiz hepimiz için inş olacak ve teker teker hamilelik haberlerimizi kutlucaz burda

Back