kalmasam ben kalmazdım benden bütün drlar ümidi kesmişlerdi herşeyi bırakmıştım.bende rahimde yapışıklık kist endometriosiz var.sol yumurtalıyım sürekli kist üretiyodu.9 sene doyum kontrol hapı kullandım.şimdi ben yeni evliyim 1 eşim çocuk olmadı diye bıraktı.2 amaliyat geçirdim.kanseri yendim.5 aylık evliyim ve hapı bırakır bırakmaz 2 ay sonra hamile kalmışım.umudum yoktu.çevremde biliyordu eşimin aileside.herkez bende dahil olmak üzere şok geçirdik.hala şaka gibi geliyo.kalmasam ben kalamzdım canım
bazen sabah daha net çıkıyor sende yap bakalım testi
benim de adet dönemlerimde sarımsı bir akıntım olurdu ama hamile kaldığım ay adet öncesi beyaz sümüksü bir akıntım oldu. günümün geçmesini bekledim işten geldiğim bi akşam test yaptım ve sonuç pozitifti :)
Rabbim hepimizin gönlünden geçeni alnına yazsın inşallah..
benim de adet dönemlerimde sarımsı bir akıntım olurdu ama hamile kaldığım ay adet öncesi beyaz sümüksü bir akıntım oldu. günümün geçmesini bekledim işten geldiğim bi akşam test yaptım ve sonuç pozitifti :)
canım bayada geçmiş günün test yapsana hemen kesin çıkar 10 gün geçmiş. bendede kasık ve bel ağrısı var gazda var epey bunlar gebelik belirtileri arasında var
öyle düşünme yaaa ümitsizliğe kapılmayalım senin yumurtlama tam nezamandı
canım benim bugün çok vaktim yoktu oyüzden fazla yazamadım. şimdi okudumçook çook geçmiş olsun sananda başından neler geçmiş. herşeyin hayırlısı diye boşuna demiyolar o eski kocan olacak adamdan iyiki ayrılmışsın hak etmemiş seni zaten öküz ( kusura bakma çok kızdım) böle şeylere hiç tahammülüm yok böyle öküz insanlıktan nasibini almayan hayvan kadar bile olamayan insan müsvettelerine hele hiç. eyse vesile olmuş öyle bir hayvandan kurtulmuşsun çocuğun olsaymıstıda zaten o adamdan hayır gelmezdi sana karaktersizmiş . herşeyde bir hayır vardır . sen önünde seni bekleyen güzeeel günlere bak inş iran öncede alıacaksın yavrunu kucağına umudunu yitirme.
kanseri yenmişsin çoook geçmiş olsun tekrar bak neler atlatmışsın allah büyük
11 adet günüm 24 yumurtlamaydı canım evde net yok işden giriyorum 6 da çıkıyorum cevap ancak işdeyken verebilirim
hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inş. seninde çok yeni daha nekadar oldu öğreneli
teşekkür ederim inşallah:) evet daha çok yeni 4 gün oldu öğreneli:)
ne güzzellllll(((((((((
rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş.
teşekkür ederim inşallah:) evet daha çok yeni 4 gün oldu öğreneli:)
iki arkadaşımız hamile inş sende güzel bir haber veririsin canım
günaydın kızlar bi dakika güzel bi haber okudum şimdi kim hamile burda :=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?