sakın aklına kötü şeyler getirme canım.rabbim korusun yavrunu.ay nasıl sevindim.cumartesi ben giremem evde net yok iş yerinden giriyorum pazartesi alırım artık müjdeli haberi tabiki meraktan çatlamazsam:))))))))))))))
merhabalar benmde böyle bir dorunum var adet belirtileri başladı kasıklarım flan fena ama her seferinde test yapıp hüsranla sonuçlandığı için korkuyorum artık afedersin ama sünen kokusuz bi akıntım var acaba iltihap flan mı bilemiyorumm((((
tamam canım bakalım inş vardır da beni bi korku sardı geçen seferde adetimden 1-2 gün sonra regl olmuştum düştü yani göğüslerim o güne kadar acaip sızlıodu o gün sabah kesildi ve akşamına regl oldum. bu seferde çok değiil ama hafif bi ağrı vardı göğüslerde 1-2 gündür. bugün öğlen geçtşi sanki acaba yine mi düşüyo diye korkmaya başladım yaaa
bu arada yöntemi okudum süpermiş :) cnım sende de iinş pozitif çıkar biran önce hadi bakalım inş
benim günüme daha çok canımya ben sanmıyorum bir hamilelelik.sen içini ferah tut inş iyi haberler veririsin
yaptınmı canım test tek çizgimi
inş çift çizgi çift çizgiiii olurr sıkma canını bukadar ama herşeyin hayırlısı hamile kalmakla iş bitmiyorki önemli olan sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin allahım
evt hamile kalmak yetmiyor önemli olan 9 ay boyunca sağlıklı kalmak ve bebeği sağlıkla kucağına almak allah ne verirse hayırlısını versin diyelim.
öyle de işte insan istiyor kafasına takıyor((((((
benim günüme daha çok canımya ben sanmıyorum bir hamilelelik.sen içini ferah tut inş iyi haberler veririsin
adetimin 17 günü canım sarımsı akıntım var bazende beyaz pek ümidim yok benim canım
cnm umudumuzu kesmeyelim ya ben bugün yapmayacam testi vazgeçtim(((belki yarın
sen bilirsin canım yanlız sabah yapıyosun deyilmi ilk idrarla sıvı almaadan
adetimin 17 günü canım sarımsı akıntım var bazende beyaz pek ümidim yok benim canım
bu zamana kadar sabahta yaptığım oldu normal akşam flanda ama sonuç hep aynı çıktı bence tmm daha sağlıklı sonuç verebilir ama zateb varsa sabahta çıkar akşamda
slm arkadaslar benim gecen ay 17 sinde regl grdüm bu ay gelmedi ve 4 gündür gazım var kendimi ii hidssetmiyorum yaklasık 1 haftadırda bel agrılarıyla uyanıyorum sanki regl olcakmısım gbi kasık ve bel agrısı cekiyorum ama hiç bi belirti yok gaz sançılarınında hamilelikte oldugunu duydum bu konuda bana yardım ederseniz cok sevinrim lütfen şimdiden tş edrim saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?