Beyaz kokusuz akıntı

tamam canım bakalım inş vardır da beni bi korku sardı geçen seferde adetimden 1-2 gün sonra regl olmuştum düştü yani göğüslerim o güne kadar acaip sızlıodu o gün sabah kesildi ve akşamına regl oldum. bu seferde çok değiil ama hafif bi ağrı vardı göğüslerde 1-2 gündür. bugün öğlen geçtşi sanki acaba yine mi düşüyo diye korkmaya başladım yaaa

bu arada yöntemi okudum süpermiş :) cnım sende de iinş pozitif çıkar biran önce hadi bakalım inş

yok güzelim kokusuz krem gibi akıntı hamilelik belirtisiymiş banada öyle demişlerdi ve pozitif çıktı şimdilik bakalım ama

benim günüme daha çok canımya ben sanmıyorum bir hamilelelik.sen içini ferah tut inş iyi haberler veririsin

inş çift çizgi çift çizgiiii olurr sıkma canını bukadar ama herşeyin hayırlısı hamile kalmakla iş bitmiyorki önemli olan sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin allahım

Evt hamile kalmak yetmiyor önemli olan 9 ay boyunca sağlıklı kalmak ve bebeği sağlıkla kucağına almak Allah ne verirse hayırlısını versin diyelim.

benim günüme daha çok canımya ben sanmıyorum bir hamilelelik.sen içini ferah tut inş iyi haberler veririsin

seninde muhtemelen yumurtlama belirtisi bunlar geçen konuştuğumuz gibi. sıkı çalış bakalım
bakalım bilmiorum içimde bi kuşku hep sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali

slm arkadaslar benim gecen ay 17 sinde regl grdüm bu ay gelmedi ve 4 gündür gazım var kendimi ii hidssetmiyorum yaklasık 1 haftadırda bel agrılarıyla uyanıyorum sanki regl olcakmısım gbi kasık ve bel agrısı cekiyorum ama hiç bi belirti yok gaz sançılarınında hamilelikte oldugunu duydum bu konuda bana yardım ederseniz cok sevinrim lütfen şimdiden tş edrim saygılar

canım bayada geçmiş günün test yapsana hemen kesin çıkar 10 gün geçmiş. bendede kasık ve bel ağrısı var gazda var epey bunlar gebelik belirtileri arasında var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…