birde aşırı duygusalım çabuk sinirleniyorum canım hiç birşey yapmak istemiyor.adetimden itibaren 14 sayıyorum.12 sinde ilişki ve 14 günü ilşki birgün ara tekrar 16 ilişki oluyor.bukez ilk defa yattım hemen banyoya giderdim kalkmadım inş canımya allahım sanada nasip etsin
inş caanım hepimize. bende öyle aşırı stresliyim . bence 18 indede yapın çünkü bazen geç yumurtlama olabiliyor stresten falanda oluyor. garanti olsun ben 12-14-16-ve 18. günde değerlendiriyorum bazen 33 gün falan sürüyor benim döngü 19. gün yumurtluyorum öyle olunca . inş tutmuştur canım adet tarihin ne zaman kaç gün kaldı
benim adet günlerim hiç şaşmazdı düşükden sonraki ay gününde oldu ya 2 yada3 gün önce gelir.geçen ay 10 gün önce oldu 20 sinde adet görmem gerekirken 11 de kanamam başladı.
benimde düzensizlik vardı aynı senin gibi gerçi şimdi normale döndü. çocuk yapma streside etkiliyo ondan oluyo düzensizlik. ben ovulasyon testi aldım bi kaç aydır onla takip ediyorum hatta o düşük yaptığım ay ilk defa kullanmıştım ve işe yaradı bu ay da kullandım bence çok sağlıklı bi yöntem canım tavsiye ederim en azından görüosun yumurtlayacağın zamanı ona göre hareket ediosun sende alıp denesene bi
bencede canım çok etkiliyo stres geçen ay tüm belirtiler vardı hamileyim dedim kan testi yaptılar ertesi gün hastaladım:) adetim bile önce geldi.tamam canım bu ay geçti artık önümüzdeki aya bende denerim.inş sen güzel bir haber veririsin bu ay kendim kalmış gibi sevinirim cidden
vallaha ya nasıl güzel olur allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin öncelikle.senin adet günün nezamandı
inş olmazsında güzel haberi alırız ay sabırsızlandım birden sanki kendi günüm gibi :)
adetime 3 gün var bugün test yaptım silik ikinci çizgi çıktı sizce olabilir mi bişi var mı böle olupta hamile olan öncesindede yazdığım gibi beyaz kokusuz akıntım var sadece bu bunun belirtisimi bilmiorum ama başkada belirti yok
dün akşam ve bugün sabah yine yaptım test çizgi koyulaştıcumartesi randevu aldım dr a gidicem. kızlar ama hala içimde bir korku var yine düşerse diye
Cnm inş hamilesindir sakın içine aksi bişey koyma herşeyin hayırlısı inş
dün akşam ve bugün sabah yine yaptım test çizgi koyulaştıcumartesi randevu aldım dr a gidicem. kızlar ama hala içimde bir korku var yine düşerse diye
şu anda bir akıntı problemim var ama başımdan geçenleri şöyle bir özetliyeyim daha iyi anlamanız açısından.
biz ağustos ayında artık çocuk sahibi olmaya karar verdik ve çalışmya başladık. ve ben o ay bi kimyasal gebelik geçirdim. dr gittiğimde test yaptığı gün daha sonuç çıkmadan muayene etmişti ve çook hafif birakıntın var eğer gebelik çıkmazsa bir fitil vercem onu kullan ama tes sonucu çıkınca gebelik varsa kullanma demişti. ama ben akıntı falan sezmedim o dönem hiç o muayene sırasında fark etti. bende kimyasal geçirdikten sonra fitili kullandım 6 adet vardı ama 4 de bıraktım kullanamadım vs. sonraki 2 ay çok üstünde durmadık çalışmanın. en son 27 ekimde regl oldum. ve bu ay baya sıkı çalıştık normalde 30 günde bir olurum ovulasyon testi takibi yaptım bu ay 19. gün yumurtladım yani 33 güne falan denk gelecek bu ay döngü 28 kasım beklenen adet tarihim. şu anda gebelikle ilgili pek belirtim yok ama devam eden beyaz bi akıntı var kokusuz bazı günler daha yoğun oluyo sizce nedendir iltihabik bir durum olabilir mi 2 ay önceki olay tam olarak geçmedide o mu devam ediyo yoksa döllenme olmuş olabilir mi? hamilelik belirtileri arasında var ama . kafam çok karışık :44: benzer şeyi yaşayanlar var mı aranızda.
akıntın peynirimsi şekildemi canım iltihap olabilir.yumurtlama dönemindede akıntı geliyo 2 parmayın arsında sünen bir akıntıysa yumurtlama demektir
yok o şekilde değil krem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?