Beyaz kokusuz akıntı

inş caanım hepimize. bende öyle aşırı stresliyim . bence 18 indede yapın çünkü bazen geç yumurtlama olabiliyor stresten falanda oluyor. garanti olsun ben 12-14-16-ve 18. günde değerlendiriyorum bazen 33 gün falan sürüyor benim döngü 19. gün yumurtluyorum öyle olunca . inş tutmuştur canım adet tarihin ne zaman kaç gün kaldı

benim adet günlerim hiç şaşmazdı düşükden sonraki ay gününde oldu ya 2 yada3 gün önce gelir.geçen ay 10 gün önce oldu 20 sinde adet görmem gerekirken 11 de kanamam başladı.

benim adet günlerim hiç şaşmazdı düşükden sonraki ay gününde oldu ya 2 yada3 gün önce gelir.geçen ay 10 gün önce oldu 20 sinde adet görmem gerekirken 11 de kanamam başladı.

benimde düzensizlik vardı aynı senin gibi gerçi şimdi normale döndü. çocuk yapma streside etkiliyo ondan oluyo düzensizlik. ben ovulasyon testi aldım bi kaç aydır onla takip ediyorum hatta o düşük yaptığım ay ilk defa kullanmıştım ve işe yaradı bu ay da kullandım bence çok sağlıklı bi yöntem canım tavsiye ederim en azından görüosun yumurtlayacağın zamanı ona göre hareket ediosun sende alıp denesene bi

bencede canım çok etkiliyo stres geçen ay tüm belirtiler vardı hamileyim dedim kan testi yaptılar ertesi gün hastaladım:) adetim bile önce geldi.tamam canım bu ay geçti artık önümüzdeki aya bende denerim.inş sen güzel bir haber veririsin bu ay kendim kalmış gibi sevinirim cidden

al mutlaka canım ovulasyon testi inan çok işe yarıyor.
inş canım dediğin gibi olur. önümzdeki ayda senden güzel haberler alırım inş. beraber geçiririz hamileliğimi ayyy ne güzsel olur. inş allahım nasip etsin.

vallaha ya nasıl güzel olur allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin öncelikle.senin adet günün nezamandı

vallaha ya nasıl güzel olur allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin öncelikle.senin adet günün nezamandı

normalde bugündü ama geçen ay 2 gün falan geç yumurtladım ovulasyon testine göre 14 kasımda yumurtladım bu durumda herhalde 28 kasım bakalım adet olmazsam cumartesi falan kan testi yaptırcam

inş olmazsında güzel haberi alırız ay sabırsızlandım birden sanki kendi günüm gibi :)

ayyyy canımm benim sağol inş. senin içinde dua edicem en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inş seninde bende kendiminkini ister gibi istiyorum ve heyecanlanıyorum bunun için. çünkü seni çoook iyi anlıyorum

hamilesin biran önce doktora git canım bendede silik çıkmıştı biraz bekliyorum derken düşük yapmıştım

dün akşam ve bugün sabah yine yaptım test çizgi koyulaştı cumartesi randevu aldım dr a gidicem. kızlar ama hala içimde bir korku var yine düşerse diye

dün akşam ve bugün sabah yine yaptım test çizgi koyulaştı cumartesi randevu aldım dr a gidicem. kızlar ama hala içimde bir korku var yine düşerse diye

sakın aklına kötü şeyler getirme canım.rabbim korusun yavrunu.ay nasıl sevindim.cumartesi ben giremem evde net yok iş yerinden giriyorum pazartesi alırım artık müjdeli haberi tabiki meraktan çatlamazsam:))))))))))))))

merhabalar benmde böyle bir dorunum var adet belirtileri başladı kasıklarım flan fena ama her seferinde test yapıp hüsranla sonuçlandığı için korkuyorum artık afedersin ama sünen kokusuz bi akıntım var acaba iltihap flan mı bilemiyorumm((((

akıntın peynirimsi şekildemi canım iltihap olabilir.yumurtlama dönemindede akıntı geliyo 2 parmayın arsında sünen bir akıntıysa yumurtlama demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…