endozlem büyük ihtimalle hamişsin cnm aynı şey bnmde başıma geldi sonuç pozitif inş. diledğn gbi olur
ben düşük yaptım canım malesef silik çıkalı daha hiç bir belirti yoktu akıntı bile çok az denilirdi bi ay ya olmuş ya olmamıştır çok yeni 2 hafta olabilir büyük ihtimal cnm
bunun onunla bir alakası yok canım hormon seviyesinden kaynaklanıyor bebek yeni yeni oluşmaya başlıyor o gün geçtikce koyulaşacak bundan emin olabilirsin
bence bu konuyu ehli birine danışmalısınız
silik çizgi çıktıysa hamilesin canım tabiki uzun süre beklemediysen sonucu etkiliyormuş inş hamilesindir kan testi yaptırsana
inş. canım pozitif sonuçlanır
benim migdem bulanıyor((
Hayirdir tatlim bisimi var acaba
bilmiyorum canım adetimin 16 günündeyim 11 de ad et görecem.yumurtlamdan olabilir.geçen hafta 2 gün sürdü bulantım.bugun yine başladı şimdi biraz hafifledi.umudum yok pek bu ay.
bilmiyorum canım adetimin 16 günündeyim 11 de ad et görecem.yumurtlamdan olabilir.geçen hafta 2 gün sürdü bulantım.bugun yine başladı şimdi biraz hafifledi.umudum yok pek bu ay.
bencede öyle hemen umudunu yitirme en önemlisi o. yumurtlama dönemdeysen çalışmaları hızlandırın bakalım inş 1-2 hafta sonrada iyi haberler gelir. tanasıl takip ediyorsun yumurtlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?