beyaz kıvamlı akıntı...

cnm bendede geçen ay olmuştu yumurtlama döneminden sonra ilişkilerden sonra oldu internette araştırdığımda fazla ilişkiye giren kadınlarda olurmuş diye yazıyordu tabi bir doktora sormakta yarar var.

ayy inşallah dediğin gibi olur arkadaşım.. Bakalım 1 hafta 10 gün kadar bekleyelim sonucu yazarım... bu arada yumurtlama gününden sonra kasıkta batmalarda oldu belirtiler gebeliği işaret gibi ama yinede bilemiyorum.

aynı şeyi ben 16-17 yaşımdan beri görüyorum bir sürü drlara göründüm ortak görüş üşütmeden kaynaklandığı :) koku kaşınt yoksa sorun yapma bence :) bebek konusuna gelince ilk evlendiğim ay gebe kaldım çok şükür :nazar: bu konuda sıkıntın olmaz umarım :) :49: :49:

üşütmeden olabileceğini düşünmüştüm olabilir cnm haklısın... bebek konusuna gelince ben malesef gebe kalamadım her ay umutla bekliyorum bakalım hayırlısı...

canım aynısı bende de oldu yumurtlama tarihinden 5 gün sonra koku yok kaşıntı yok beyaz bir akıntı. elimde krem gibi oluyor

• Beğen
Reactions: iiz
evet canım aynı şeyden bahsediyoruz... neden olduğunu anlayabildin mi peki ???
valla canım doktora gidemiyorum şu an. acaba iltihap mı diye düşündüm. koku ve kaşıntı olmayınca rahatladım. o akıntı şimdi yavaş yavaş yerini sulu akıntıya bırakmaya başladı. ama vajin üzerinde kitle halinde oluyordu

koku ve kaşıntı olmaması iyi bir şey en azından o yok diye bende kendimi rahatlatıyorum... ama kitle olarak kısmını anlayamadım cnm, bu arada bebek düşünüyor musun?

selam cnm ne zamandır geliyor bu akıntı? yumurtlamadan sonra mı ve diğer aylarda yaşadın mı?

cnm bende genelde geliyo adetten sonra we şuandada geliyo krem gibi 15.günüm bugün ....bende geçen ay bi düşük yaşadım ilk haftalarda düşütü..... ama herkez düşün arkası bebiştir diolar ....bende bekliyorum heray ama yok işte .....sen nekadardır bekliyorsun cnm :5:

canım benim 2 seneye yakın oldu deniyoruz ama bir sonuç alamadım... doktorada göründüm ama bişey yok... bir ara prolaktinim ve troidim yüksek çıkmıştı bunların tedavisinide gördüümm. allahım doğru zamanı bekliyordur diyorum... sen ne zamandır istiyorsun cnm herhangi bir rahatsızlığın var mı?

canım benim 2 seneye yakın oldu deniyoruz ama bir sonuç alamadım... doktorada göründüm ama bişey yok... bir ara prolaktinim ve troidim yüksek çıkmıştı bunların tedavisinide gördüümm. allahım doğru zamanı bekliyordur diyorum... sen ne zamandır istiyorsun cnm herhangi bir rahatsızlığın var mı?

bende 1.5yıl oldu işte dr.a gidildi bi sorun yok bekleyin diyip durdu....bu aralar yumurta takibi yaptırıyorum kaç aydır ama bi işte geçen ay tutmuş ama düşürdüm işte ....o sırada kanamam olmadan önce yani 2.kez testleri yaptırdım bu sefer prolaktinim sınırda çıkmıştı....meğerse gebelikten dolayı yükselmeye başlamış ...dr.bana o sırada duphaston die bi ilaç werdi kullandımm ama bana sonradan sölüyo gebelikten şüpelenmiş öle wermiş tutunsun die ....işte böle hayırlısı olsun hakkımızda cnmm:5:

amin canım hakkımızda hayırlısı... bende kullanmıştım o ilaçtan haftada 2 kere yarımşar tablet ama allah yazmadımı olmuyor bekliyoruz bakalım...

koku ve kaşıntı olmaması iyi bir şey en azından o yok diye bende kendimi rahatlatıyorum... ama kitle olarak kısmını anlayamadım cnm, bu arada bebek düşünüyor musun?
düşünüyorum canım 2 aydır

inş. çok bekletmez bebeğin bu arada inş. olur ama olmazsa 1 yıl falan bekleme doktorlar en az 1 yıl bekle diyorlar...

bende 1.5yıl oldu işte dr.a gidildi bi sorun yok bekleyin diyip durdu....bu aralar yumurta takibi yaptırıyorum kaç aydır ama bi işte geçen ay tutmuş ama düşürdüm işte ....o sırada kanamam olmadan önce yani 2.kez testleri yaptırdım bu sefer prolaktinim sınırda çıkmıştı....meğerse gebelikten dolayı yükselmeye başlamış ...dr.bana o sırada duphaston die bi ilaç werdi kullandımm ama bana sonradan sölüyo gebelikten şüpelenmiş öle wermiş tutunsun die ....işte böle hayırlısı olsun hakkımızda cnmm:5:

canım özür dilerim benim kullandığım ilaç farklıymış şimdi farkettim ben prolaktin düşsün diye kullanmıştım dostinex ti adı...

Back
X