Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen tarif etmişsin arkadaşım evet öyle...
valla canım doktora gidemiyorum şu an. acaba iltihap mı diye düşündüm. koku ve kaşıntı olmayınca rahatladım. o akıntı şimdi yavaş yavaş yerini sulu akıntıya bırakmaya başladı. ama vajin üzerinde kitle halinde oluyorduevet canım aynı şeyden bahsediyoruz... neden olduğunu anlayabildin mi peki ???
selam cnm ne zamandır geliyor bu akıntı? yumurtlamadan sonra mı ve diğer aylarda yaşadın mı?
yok henüz..
yani yaşamadım ama biliyorum..
hayırlısı haklarımızda..
rabiim bizeede versinnn inşalahhh meigmm:)![]()
canım benim 2 seneye yakın oldu deniyoruz ama bir sonuç alamadım... doktorada göründüm ama bişey yok... bir ara prolaktinim ve troidim yüksek çıkmıştı bunların tedavisinide gördüümm. allahım doğru zamanı bekliyordur diyorum... sen ne zamandır istiyorsun cnm herhangi bir rahatsızlığın var mı?
düşünüyorum canım 2 aydırkoku ve kaşıntı olmaması iyi bir şey en azından o yok diye bende kendimi rahatlatıyorum... ama kitle olarak kısmını anlayamadım cnm, bu arada bebek düşünüyor musun?
bende 1.5yıl oldu işte dr.a gidildi bi sorun yok bekleyin diyip durdu....bu aralar yumurta takibi yaptırıyorum kaç aydır ama bi işte geçen ay tutmuş ama düşürdüm işte ....o sırada kanamam olmadan önce yani 2.kez testleri yaptırdım bu sefer prolaktinim sınırda çıkmıştı....meğerse gebelikten dolayı yükselmeye başlamış ...dr.bana o sırada duphaston die bi ilaç werdi kullandımm ama bana sonradan sölüyo gebelikten şüpelenmiş öle wermiş tutunsun die ....işte böle hayırlısı olsun hakkımızda cnmm![]()