beyaz kıvamlı akıntı...

amin canım hakkımızda hayırlısı... bende kullanmıştım o ilaçtan haftada 2 kere yarımşar tablet ama allah yazmadımı olmuyor bekliyoruz bakalım...

aaa kullandınmı cnm sende neden wermişti dr.?
ben 16.gün başlayıp 25.güne kadar kullanmıştım ..bu ayda öle yapcm dr.a sormadım ama içicem ....

canım yazdım ama görmedin sanırım sonradan farkettim benim kullandığım ilaç dostinexmiş prolaktin düşsün diye kullanmıştım ben....

bnm durumuma ne diosunuz?
bnm yumurtlama cuma gerçekleşti iyi değerlendirdik.bugün beyaz tebeşirimsi yani sulandırılmış tebeşir gibi beyaz akıntım oldu.bunda ne var şu var ki önceki aylar böyle akıntı yaşamazdım.son bat 29 kasım bitiş 3 aralk.ovulasyondan sonra böyle bi akıntı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?artı biraz önce farkettim göğüslerim abartı değil ama dokununca ağriyyyyy :D ne diosunuz bu duruma?

kızlar akıntı az ama losyon gibi hafif pötür pötür :) inşallah gebelktr.
bu arada cuma çok sancılı bi ilişki yaşadm kasıklarm çok ağrıdı ilişki sonrasıda ve ertesi günde.doktorum iyi olduğunu söledi yumrta çatlamış içindeki sıvı sebebyle basınç sancı yapmış.
işte bugünde az akıntım oldu bu şeklde ve braz göğüslerm ağrıo

canım benim 2 seneye yakın oldu deniyoruz ama bir sonuç alamadım... doktorada göründüm ama bişey yok... bir ara prolaktinim ve troidim yüksek çıkmıştı bunların tedavisinide gördüümm. allahım doğru zamanı bekliyordur diyorum... sen ne zamandır istiyorsun cnm herhangi bir rahatsızlığın var mı?
Ben de de ovulasyon sonrasi 6. Gunde yani siklusun 16.gunde oldu sanki gebelik olustu ama tutunamadi diye düşundum

Aynı şr5y bugun bende de oldu kızlar. Bugün adetimin 8. Günü adet ise 4 gün sürdü. Geçen ay kist yüzünden doğum kontrol hapı aldım bu yüzden hamile kalmam imkansız. Tam olarak bende anlamış değilim.

beyaz ele alınca sıvı kremler gibi olan ve yoğun gelen akıntı bende gebeliğimi öğrendiğim hafta yani 4.hafta içinde geldi. sendede bu şekildemi??
canim benim.adetime.bir hafta var bugun biraz kremsi akinti.geldi.kokusuz since hamilelik mi dersin

Arkadaşlar merak edenler için yazıyorum o ay hamile değilmiş arkadaş ama yaklaşık 1.5 sene sene sonra aşılama yöntemi ile hamile kalmış.

Back
X