beyaz kıvamlı akıntı...

miniciik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
435
1
116
Balıkesir
merhaba arkadaşlar, beyaz koyu kıvamlı tabiri caizse sütlaç gibi bir akıntı fark ettim kendimde... dün gecede eşimle birlikte olduğumuzda o akıntıdan fazlasıyla geldiğini gördüm :17: mantar olmasından korkuyorum, ( koku, yanma, kaşıntı falan yok) sizce bu akıntı nedir başına gelen yaşayan var mı? yumurtlama akıntısı olduğunu da zannetmiyorum çünkü o akıntı şeffaf yumurta akı kıvamında olduğunu biliyorum ayrıca bebeğimde olmuyor.... bunun sebebide bu akıntı olabilir mi? :17:

Adetinizin kaçıncı gününden itibaren geliyor bu akıntı?
yumurtlama döneminiz bitmiş miydi bu ay?

18. gün geliyor bu akıntı 28 günde bir adet oluyorum... 14. gün de tahmini yumurtlama günü diye biliyorum...

ne güzel söyledin canım yaa inşallah ondandır ... kavuşayım artık bebeğime çoktandır istiyorum...

valla az da olsa içim rahatladı çok teşekkür ederim.. sana da allahım vakti zamanı gelince nasip etsin inşallah...:34:

kokusuz kaşıntısızsa bu korkutmasın seni.. bende görmüştüm. mutlu haberi aldım nazar: Allah sanada sağlıkla bebeğine kavusmanı nasip eder iinşallah

canım benim bunu duymak bile mutlu etti beni inşallah Allah'ım hayırlısını sağlıklısını nasip eder. Senin adına da çok sevindim allah bir avazda kurtarsın. analı babalı büyütsün inş.

merhaba arkadaşlar, beyaz koyu kıvamlı tabiri caizse sütlaç gibi bir akıntı fark ettim kendimde... dün gecede eşimle birlikte olduğumuzda o akıntıdan fazlasıyla geldiğini gördüm :17: mantar olmasından korkuyorum, ( koku, yanma, kaşıntı falan yok) sizce bu akıntı nedir başına gelen yaşayan var mı? yumurtlama akıntısı olduğunu da zannetmiyorum çünkü o akıntı şeffaf yumurta akı kıvamında olduğunu biliyorum ayrıca bebeğimde olmuyor.... bunun sebebide bu akıntı olabilir mi? :17:

canım korunmasız ilişkiden sonra gelen o akıntı muhtemelen eşinin spermleridir, yani dışarı çıkıyorlar bir süre sonra.

duruca canım senin dediğin o durumu biliyorum ama onlar çıkarken daha cıvık bir şekilde geliyor... benim bahsettiğim daha yoğun kıvamlı

canım başta bende mantar mı diye düşündüm ama koku yanma kaşıntı hiç bir şey yok, sadece beyaz yoğun kıvamlı bir akıntı...

beyaz ele alınca sıvı kremler gibi olan ve yoğun gelen akıntı bende gebeliğimi öğrendiğim hafta yani 4.hafta içinde geldi. sendede bu şekildemi??

Back
X