gözlerimin içi sapsarı sarılıkta degilim 8 yıldır gözlerim ve cildimde sorun yaşıyorum ama su hiç içmiyorum gözlerimin beyaz olmasını istiyorum netten araştırdım gilbert diye bir hastalıkmış zarar sız ve tedavisiz .
canım öncelikle sana geçmiş olsun demek istiyorum çünkü senin probleminin böbreklerinde olduğunu düşünüyorum. hiç su içmiyorum diyorsun ve göz içi sarılığından 8 yıldır şikayetçi olmana rağmen bir hekime başvurmuyorsun bence çok hata ediyorsun. böbreklerde bir problem ya da yetmezlik vs. olmasının bir belirtisidir göz içi sarılığı. derhall bir doktora git ve ne olursun su iç... kendine böyle bi sebepten dolayı yazık etme.
hanı senınkısı nedır tam anlamadım ama goz kenarlarını beyazlatıcı bır damla var gozler ısıl ısıl oluo eczanelerden recetesız temın edebılırsınız denedınız mı hıc? cok gecmıs olsn..
canım sağol .mümkünse damlanın adını yazabilirmisin .burda bir ezcaya sordum yok öyle birşey dedi ama ,yinede bakıcam.
bi programda görmüştüm gözlerinize limon sıkınca bembeyaz oluyo ve göz bebekleriniz parlıyomuş. tabi ben denemeye cesaret edemedim ama arkadaşım denedi çok yanıyomuş ama hemen farkı görebiliyoruz çok etkili gerçekten.