Göz Çevresi Bakımı beyaz gözlerle bakmak istiyorum

azro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
97
0
gözlerimin içi sapsarı sarılıkta degilim 8 yıldır gözlerim ve cildimde sorun yaşıyorum ama su hiç içmiyorum gözlerimin beyaz olmasını istiyorum netten araştırdım gilbert diye bir hastalıkmış zarar sız ve tedavisiz .

cnm netten araştırmayla olmaz bu işler bi dr.ye git bnce ayrıca su içmemekte hiç sağlıklı değil.kendini başta zorla biraz yanında devamlı su bulundur sonra alışırsın ztn...

bencede arkadaş çok haklı belki aynı belirtilerde başka bi hastalıktır. yediğimiz besinlerdende vücudumuz ihtiyacı kadarı olan suyu kullanıyor ama su içmemekgerçekten çok yanlıs bir davranış helede düzenli beslenmiyorsan :S

Vitamin eksikliğinden olabiilir.Uzman bir hekime başvurmanızda yarar var

daha parlak bi beyaz olması için yapmamız gereken bir şeyler var mı acaba ? tabi hastalık ihtimalini çıkarıyorum

göz pınarınıza beyaz kalem çekince gözleriniz büyüor ve bembeyaz oluyor :)
ben yapıyorum arada zaten gözlerim kocaman koskocaman oluyor o zaman türkan şoray gibi

canım öncelikle sana geçmiş olsun demek istiyorum çünkü senin probleminin böbreklerinde olduğunu düşünüyorum. hiç su içmiyorum diyorsun ve göz içi sarılığından 8 yıldır şikayetçi olmana rağmen bir hekime başvurmuyorsun bence çok hata ediyorsun. böbreklerde bir problem ya da yetmezlik vs. olmasının bir belirtisidir göz içi sarılığı. derhall bir doktora git ve ne olursun su iç... kendine böyle bi sebepten dolayı yazık etme.

bn bunu nette okumuştum eğer gözün kahverengiyse göz pigmentlerinin dağılmasndan dolayı oluyrmş tedavisi yada bir zararı olmadığını biliyorm.. ama yinede bir doktora görünmeni tavsiye ederim

hanı senınkısı nedır tam anlamadım ama goz kenarlarını beyazlatıcı bır damla var gozler ısıl ısıl oluo eczanelerden recetesız temın edebılırsınız denedınız mı hıc? cok gecmıs olsn..

yok canım sarılık falan değilmiş.ama karacigerle ilgiliymiş sanırım ama sanırım düzelme şansı yok.zararıda yokmuş.ama ben rahatsız oluyorum.bakalım bitkisel deniycem.

canım sağol .mümkünse damlanın adını yazabilirmisin .burda bir ezcaya sordum yok öyle birşey dedi ama ,yinede bakıcam.

canım sağol .mümkünse damlanın adını yazabilirmisin .burda bir ezcaya sordum yok öyle birşey dedi ama ,yinede bakıcam.

öğrenip hemen yazıcam.. su an isteyim... gündüz müsait olduğum bi zamanda yazarım...

bi programda görmüştüm gözlerinize limon sıkınca bembeyaz oluyo ve göz bebekleriniz parlıyomuş. tabi ben denemeye cesaret edemedim ama arkadaşım denedi çok yanıyomuş ama hemen farkı görebiliyoruz çok etkili gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…