Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz göz kalemi almak istiyorum fakat bazıları pütür pütür görünüyor ve hiç kalıcı olmuyor.Bu konuda bana marka önerisinde bulunacak olanlar var mı ?
flormar'ın makyaj ürünleri kalemelri güzel yumuşak olduğu için yağlı gibi yani pütür pütür olmuyor deneyebilirsin
beyaz göz kalemi tam olarak ne için kullanılıyor.normal kalem gibi mi yoksa sadece göz içine mi?
goz icine kullanılıyor gozu aydınlatmak ve daha canlı bir bakış elde etmek için.
goz icine kullanılıyor gozu aydınlatmak ve daha canlı bir bakış elde etmek için.
rica ederim cnm:)teşekkürler canım
evet cnm bi tavsiye daha geldi flormar aldım gercekten hoşmus tesekkurlercanım ben flormar beyaz göz kalemini kullanıyorum çok memnunum
flormar nasıl ıyı degılmı yaa burada cok fazla marka secenegım yok...
ben de ilk defa beyaz kalem aldım. flormar.
memunmusun pekı hanı beyaz kalem olduu bellı oluyo mu aydınlık gosteriyomu
daha alalı çok olmadı ama güzel bi ürün gibi. kalem olduğu belli değil,aydınlık gösteriyor. ama ilk kez beyaz kalem kullandığım için kıyaslama yapamıyorum canım. bir de alix avien'ın kalın ve kısa bi kalemi çıkmış beyaz, güzel bişeye benziyordu ama ben flormarı aldım yeniyim diye