• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Beyaz eşyada hangi marka ?

Beyaz eşyada hangi marka?

• Arçelik

OY: 25 30,5%
  • Bosch

OY: 34 41,5%
  • Siemens

OY: 15 18,3%
  • Profilo

OY: 3 3,7%
  • Diğer...Belirtiniz

OY: 5 6,1%

• Ankete Katılan
    82
'insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim' demiş BOSCH benim bütün beyaz eşyalarım bosch ve çok memnunum.....küçük ev aletlerim farklı markalar çünkü zamanla değiştirilebiliyor mesela blenderım rondom arçelik ti 8 yıl sonra bıçakları kötü oldu v.s tefal aldım.......... elektrikli süpürgem ve halı yıkamamda bosch memnunum

benim tüm beyaz eşyalarım siemens henüz kullanmaya başlayalı çok olmadı şimdilik memnunum ama bu iş kesinlikle şans bence

benimde herşeyim bosch ve çok memnunum

beyaz eşyalarım bosh. ama ne hikmetse bir beko' ya sempatim var sempatiksalakcinni

Arçelik kullanıyorum...

vestele karşı biraz önyargım var çoğu kişi sorun yaşadığı için belki...
ama birazda şans işi sanırım ...
onun dışındaki hiç bir beyaz eşyada sorun pek görmedim...

kesinlikle Miele. Fiyatlar tuzlu ama kalitede üstüne yok.

Bende bir türlü karar veremedim ama yaptığım araştırmaya göre 1. Sırada bosh var gibi görünüyor kullananların %90'nı memnun ama yinede araştırmya devam edicem. Kullananlar bilgi verirse sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum...:49:

kesinlikle bosch, evimdeki herşey bosch, küçük ev aletleride dahil.

Son düzenleme:
buzdolabı dışında bosch..
hepsini bosch aldık ve buzdolabı adeta mutfakta isyan çıkarıyor, günün her saatinde "buzları kırıyor efendim" diye müşteri hizmetlerinden izah edilen pat küüüüüüüüüüüüüt vari insanı yerinden zıplatan hatta gece vakti uyuyan komşulardan şikayet getirtebilecek şiddette gümbürtüler yankılanıyor..
istemiyorum yahu benim buzdolabım buzlarla dolsun, yeter ki kırmasın, şu patlamaları yaşatmasın bize...

velhasıl buzdolabında siemens'i öneriyorum, çevremizde yeni evlenenlere aman sakın ikazlarımızla doğru yolu buldurttuk ve siemens aldılar, çok memnunlar, artık bu biraz daha idare etsin de yesyeni buzdolabını atacağız napalım..

onun dışında bocsh diğer beyaz eşyalarından memnunum..

Back