• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Beyaz eşyada hangi marka ?

Beyaz eşyada hangi marka?

• Arçelik

OY: 25 30,5%
  • Bosch

OY: 34 41,5%
  • Siemens

OY: 15 18,3%
  • Profilo

OY: 3 3,7%
  • Diğer...Belirtiniz

OY: 5 6,1%

• Ankete Katılan
    82

Hayat87

♥αşĸıм,oğlυм ve &
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
116
Yer
Kocaeli
Beyaz eşyada hangi markayı tercih edersiniz?

1.bosch 2.arçelik 3....CADIARZU

kesinlikle arçelik olmalı...

Arçelik demek , yenilik demek...delikafadulden

bütün eşyalarım ariston ama
ben her daim arçelik derim........

siemens.................................

benim tüm beyaz eşyalarım siemens..
genel olarak hepsinden de çok memnunum..
ama servisi berbat.satış sonrasıda çok önemli olduğu için siemensi etkiliyor bu duurm..

arkadaşlar vestel seçeneği yok ama kesinlikle almayın çünkü hemen bozuluyo özellikle tv
mesela benim tv vestel ilk aldım ay sonra ses açıp kaparken ses açma şekli yerine yeşil rakamlar çıkmaya başladı 2-3 kere servise gitti yeni tvde olur diyolar
annemde geçen sene tv almıştı vestel almış tvnin sesini biraz fazla açınca hemen cızırtılar başlıyo
yani anlıycağınız kime sorsam sorun var :bbo:

şu kesinki eski beyaz eşyaların kalitesi hiç bir markada yok çoğu beyaz eşyamı değiştirdim ordan biliyorum markası hikaye hepsinde kalite düşük,mesela aspiretorum profiloydu eskidi değiştirdim yine aynı marka aldım değiştirdiğimle alakası yok her yeri dökülüyor.

arkadaşlar vestel seçeneği yok ama kesinlikle almayın çünkü hemen bozuluyo özellikle tv
mesela benim tv vestel ilk aldım ay sonra ses açıp kaparken ses açma şekli yerine yeşil rakamlar çıkmaya başladı 2-3 kere servise gitti yeni tvde olur diyolar
annemde geçen sene tv almıştı vestel almış tvnin sesini biraz fazla açınca hemen cızırtılar başlıyo
yani anlıycağınız kime sorsam sorun var :bbo:

o kadar haklısınkı evımdekı hersey vestel ve hepsı tek tek bozuldu.buzdolabımı yenısıyle degıstırdıler,tv.dedıgın gıbı cızırdıyor kac kez sevıs geldı yapamadı artık aradıgımız halde gelmıyorlar.en son ankastre fırınımın sıcaklık termostatı bozuldu.ayarladıgının 50 derece fazlasını ısıtıyor:(servısı cagıramıyorum artık sınır olmamak ıcın

Siemens
sonrada Bosch

ama başka güzel marka varsa duymadığım onlarda olabilir

Bütün beyaz eşyalarım Arçelik babamın Arçelik'i Türk markası olması nedeniyle tercih etmesi sebebiyle ama bana kalsa Bosch alırdım hepsini

Back