beyaz esya??

esra_4242

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
76
20
3
kızlar yeni beyaz eşya aldım çamaşır makinesi bulasık makinesi buzdolabı. vestel marka aldım kullanan varmı ürünlerinden memnun musunuz

2 kere Vestel tv aldim binpisman oldum. Birde Vestel camasir makinem vardi hic memnun degildim.
Buzdolabimda vestel su ana kadar bi sorun yasamadim sadece dolaptan memnunum.
Evlenince vestel beyaz esya almayi dusunmuyorum.

Tercih etmeyeceğim bir marka,ben bosh almıştım keşke Siemens alsaydım diyorum

Vestel çok sorunlu.Yıllarca çalışan siemens buzdolabımımız yenilemek için alınan vestelle burnumuzdan getirdi. Tv'yide büyütmek için model marka değiştirdik vestel almıştık ondada kendi kendine ekranda çizgi filan oluşturdu.Sonuç olarak aynen siemens'e geri döndük.Umarım sizde böyle olmaz.

Ben de bütün beyaz eşyalarımı Vestel aldım bekar evime. ama maalesef çok pişmanım. buzdolabı yüzünden sürekli servisle uğraşıyorum. 6 ayda iki kere bozuldu.

merhaba kızlar,

evde kullandığınız beyaz eşyalar hangi marka?
Vestel beyaz eşyaları kullanan ve tavsiye eden var mı? Bulaşık makinesi almam lazım, önerileriniz nelerdir?
fiyatlar iyi gibi, performans nasıl acaba?

Cok sorunlu iki marka var ailem simens buzdolabı aldı 3 kere yenisi ile değişti yinede olmadı.2 yıl gir gel git gel sonra babam dolabı bahceye firlatti resmen.şuan samsung kullanıyor ama oda sıkıntılı.iki komşumda vestel vardı geldiğinden beri hiç düzgün çaliş adı derlerdi hep.benim tüm beyaaz eşyalarım arçelik.bızdolabım 10 yıl dayandı yazın değiştirdim.çamaşir ve bulasık hala devqm maşallah.insallah aorun cıkarmaz da güle güle güzel günlerde kullanırsın canım

Bende samsung ve siemens var. Masallah diyelim. Keske alnadan once sorsaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…